NOW C-500 with Rose Hips 100 таблеткиNOW6701
NOW C-500 with Rose Hips 100 таблетки
20.00 лв
product header
NOW C-500 with Rose Hips 100 таблеткиNOW670

Витамин C-500 RH е продукт, който е с ненадминати антиоксидантни свойства. Това означава, че неговата формула е изцяло в състояние да увеличи протекцията на Вашия организъм против разрушителното действие на отпадните елементи, носещи наименованието свободни радикали. Учените са убедени, че тяхната вреда е значително по-голяма при наличие на хронично заболяване.

Витамин C-500 RH е специален продукт, който разчита на силата на витамин C. С негова помощ Вие можете да осигурите на тялото Ви едно от най-важните и най-необходими хранителни вещества. Учените го наричат още аскорбинова киселина. Проведените изследвания са доказали, че няма да откриете друг витамин в природата, който да има по-благоприятно влияние над тялото Ви.

Витамин C-500 RH спада към групата на водноразтворимите витамини. Неговата основна съставка е и незаменима. Този неин характер се дължи на факта, че Вашето тяло не може да я произвежда само за себе си. Освен това според някои учени е строго препоръчително този витамин да бъде приеман ежедневно. Освен стабилните му антиоксидантни способности, този продукт може да се погрижи и за здравето на Вашите зъби, венци и кости.

Сред другите възможности на Витамин C-500 RH са:

 

  • Указване на подкрепа при рани
  • Полезно действие в случай на фрактури
  • Защита против скорбут
  • Увеличена устойчивост на организма Ви против инфекции
  • Повече здравина за Вашите кръвносни съдове
  • Повишено усвояване на желязото и други


Витамин C-500 RH може да Ви помогне да образувате повече азотен оксид. С помощта на този натурален артикул Вашето тяло би могло да намали наличността на кортизол. Ако желаете да увеличите нивата на колаген в организма Ви, то тогава формулата на Витамин C-500 RH следва да Ви укаже тази подкрепа. Действието на този продукт е насочено и към предотвратяване на нитратното преобразуване във вещества, които биха могли да причинят рак.

Начин на употреба: Една доза сутрин с храната.

Състав:

Доза 1 таблетка  
Дози в опаковка 100  
Билки
Екстракт от шипка на прах 40 мг  
Витамини
Витамин C 500 мг 830%
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

Код: NOW670

 

Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW C-500 with Rose Hips 100 таблетки

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW670
  • Наличност: В наличност
20.00 лв
Бърза поръчка