NOW Vitamin C-1000 100 капсулиNOW6901
NOW Vitamin C-1000 100 капсули
34.00 лв
product header
NOW Vitamin C-1000 100 капсулиNOW690

Vitamin C - аскорбинова киселина


В резултат от действието на различни отрицателни фактори, като стрес, замърсяване, неправилно хранене, тютюнопушене и много други, имунната система отслабва, и тялото става податливо на вируси, болести и инфекции. Когато това се случи, имате нужда от имуностимулатор. Един от доказаните, безопасни и високоефективни стимулатори на имунната система, е витамин С.  Вашето тяло  не може само  да произвежда витамин С, нито пък е в състояние да го складира. Това означава, че ако искате да подсилите имунитета си и да получавате достатъчно от този витамин, трябва да го приемате допълнително. Vitamin C-1000  на NOW Foods е хранителна добавка, която ще Ви осигури 1000 милиграма Витамин С на доза. Продукта е безопасен имуностимулатор, тъй като излишните количества от този витамин се изхвърлят от тялото.
 

Ползи от витамин Ц

  • 1000 мг витамин С на капсула;
  • С биофлавоноиди;
  • Подпомага функциите на имунната система;
  • Засилва  съпротивителните сили на организма;
  • Помага за бързото възстановяване след боледуване;
  • Поддържа и заздравява  сърдечно – съдовата система;
  • Осигурява мощна антиоксидантна защита.


Витамин С, известен още като аскорбинова киселина или L-аскорбат, е важен витамин за нормалното функциониране на вашето тяло.  Той е един най-важните витамини, които трябва да приемате всеки ден, без опасност от натрупване, тъй като тялото Ви не го съхранява. Тоест, приемайки продукта Vitamin C – 1000 няма опасност да предозирате. Витамин С е може би едно от първите неща, което хората вземат когато са настинали. Това е напълно разумно, защото този витамин засилва съпротивата на тялото Ви срещу болестотворните организми, спомагайки за по-бързото оздравяване.

Витамин С взема активно участие в много биологични процеси в тялото и когато е налице недостиг, тези функции се нарушават. Особено податливи на дефицит на витамин С, са спортуващите хора, а също така хората извършващи интензивен физически и психически труд. Едно от най-полезните свойства на този витамин е, да засилва имунната система. Също така, той се отличава с мощни антиоксидантни свойства. Той неутрализира  свободните радикали в организма, които причиняват оксидативен стрес , в резултат на което настъпват увреждания и преждевременно стареене на организма.

Биофлавоноидите които този продукт съдържа, са водоразтворими растителни пигменти. Те имат много полезни функции, като например да укрепват кръвоносните съдове и да премахват възпаленията, но най-важното за тях е че  засилват действието на витамин С. Биофлавоноидите подкрепят усвояването на витамин C, а комбинирани  заедно, двете вещества са много  по-ефективни! Ето защо, Vitamin C - 1000 е наистина високоефективен продукт, укрепващ здравето и повишаващ устойчивостта на организма.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула на ден, за предпочитане сутрин с храната.

Опаковка: 100 капсули

Състав:

now-vitamin-c-1000-no-sr-etiket-800x800

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 100
Съставки
Витамин С 1 g
Рутин 25 mg
Цитрусови биофлавоноиди 100 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Vitamin C-1000 100 капсули

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW690
  • Наличност: В наличност
34.00 лв
Бърза поръчка