CVETITA Vitamin С 30 капсулиCVE261
CVETITA Vitamin С 30 капсули
16.00 лв
product header
CVETITA Vitamin С 30 капсулиCVE26

Витамин С е мощен имуностимулатор


Ежедневно, вашият организъм е поставен под окислителен стрес, в резултат на вредните свободни радикали. Окисляването е негативен процес, който смущава работата на имунната система, и възпрепятства правилното възстановяване на тялото, особено след интензивно физическо натоварване. Ако искате да предпазите тялото си от този ефект, направете го с помощта на продукта Витамин С на CVETITA HERBAL.

Вижте още:

Този витамин е широко известен като имуностимулант, и като антиоксидант. Неговия прием се препоръчва не само на атлетите, а и на всички хора които са подложени на стрес. Той е силно необходим, по време на бум на настинки и вируси, както и през периоди на възстановяване. Витамин С е в състояние напълно да покрие тези нужди, защото осигурява голямо количество от този важен витамин.

  • Витамин С под формата на капсули
  • Пълно усвояване
  • Бърз ефект
  • Антиоксидантно действие
  • Мощна подкрепа за имунната система


Витамин C е известен още като Л-аскорбинова киселина.  Това вещество  е разтворимо във вода, и е силно зависимо от въздействието  на кислорода и високите температури. Вашето тяло не може да произвежда витамин С, нито пък е в състояние да го складира. Това означава, че ако искате да сте защитени, трябва да приемате този витамин допълнително. Дозата витамин С, която Витамин C съдържа, може да Ви гарантира, че организма Ви получава достатъчно витамин С, за да може да се предпазва. Витамин С участва в много биологични процеси в тялото, и неговия дефицит може да се отрази зле на функциите на цялото тяло.

Витамин С има антиоксидантно действие


Особено предразположени към недостиг на витамин С, са тези от Вас, които се занимават със спорт, и интензивна физическа и умствена дейност. Обикновените таблетки витамин С се разтварят още в хранопровода, поради което само малка част от витамина се усвоява от тялото. Също така, при някои хора обикновените таблетки могат да предизвикат дразнене на стомаха. Продукта Витамин С е под формата на капсули, а след тяхното разтваряне висококачествения Витамин С веднага попада в кръвообращението и започва да работи. Това гарантира висок процент усвояемост от организма. Освен това, капсулования витамин С се приема по-лесно и не предизвиква дразнения.

Начин на употреба: Една капсула дневно с чаша вода.

Разфасовка: 30 капсули

 

 

 

 

 

 

 

Напишете отзив
    Лош           Добър

CVETITA Vitamin С 30 капсули

  • Производител: CVETITA HERBAL
  • Код на продукта: CVE26
  • Наличност: В наличност
16.00 лв
Бърза поръчка