NOW Витамин C-1000 RH Timed Releasе  250 таблеткиNOW6821
NOW Витамин C-1000 RH Timed Releasе 250 таблетки
67.00 лв
product header
NOW Витамин C-1000 RH Timed Releasе  250 таблеткиNOW682

Vitamin C


Витамин C-1000 No TR Ви снабдява с един изключително мощен антиоксидант. Това е витамин C. Специалната формула на този продукт е предназначена да действа в подкрепа на тялото Ви. Ако желаете да му осигурите един природен елемент, за който е определено, че има възможно най-благоприятното влияние над човешкия организъм, то тогава продуктът за Вас е точно този.

Витамин C-1000 No TR може да заздрави Вашите венци. Подобно е действието на този артикул и над костите и зъбите Ви. Проведените изследвания доказват способността му да увеличи защитата на тялото Ви против скорбут. Също така този артикул би могъл драстично да повиши издръжливостта Ви на инфекции, както и да подпомогне приема на желязо.

Витамин C-1000 No TR е снабден с екстракт от шипки. Тези растения са много богати на витамин C и са негови натурални носители. Посредством тяхното наличие формулата на продукта придобива синергични свойства. Отделно са включени и висококачествени биофлавоноиди. Мощното антиоксидантно действие на Витамин C-1000 No TR е насочено към неутрализацията на свободните радикали в тялото Ви.
 

Ползи от прием на витамин Ц

  • Заздравяване на Вашите кръвоносни съдове;
  • Редуциране на кортизоловите Ви нива;
  • Подкрепа за производството на нужния за Вашите клетки колаген;
  • Увеличаване на устойчивостта на тъканите Ви;
  • Превенция над трансформирането на нитратите във вредни вещества, имащи възможност да причинят рак и други ползи.


Витамин C-1000 No TR е природен артикул. Неговите свойства са тествани по всички възможни начини от водещи учени. Действието му е мигновено след приема и не съществува опасност от предозиране, тъй като специалният характер на неговата формула предизвиква изхвърляне на излишното количество от нея извън Вашия организъм.

Начин на употреба: Една доза сутрин с храната.

Състав в 1 таблетка:

1000 мг Витамин Ц

25 мг екстракт от шипка

 

Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Витамин C-1000 RH Timed Releasе 250 таблетки

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW682
  • Наличност: В наличност
67.00 лв
Бърза поръчка