Nutrend VITAMIN C WITH ROSEHIPS 500 мг 100 таблеткиNutrend VITAMIN C WITH ROSEHIPS 100 таблетки1
Nutrend VITAMIN C WITH ROSEHIPS 500 мг 100 таблетки
18.00 лв
product header
Nutrend VITAMIN C WITH ROSEHIPS 500 мг 100 таблеткиNutrend VITAMIN C WITH ROSEHIPS 100 таблетки

За да бъдете здрави през цялата година, трябва да засилите съпротивителните сили на организма си. Нужно е да го направите устойчив срещу вируси и настинки. За тази цел е необходим здравословен начин на живот и правилно хранене, което в наши дни никак не е лесно. Ето защо Ви препоръчваме да опитате VITAMIN C WITH ROSEHIPS на Nutrend.

Този продукт ще Ви помогне да укрепнете организма си и да бъдете по-здрави. Той осигурява таблетки витамин C с удължено освобождаване. Витамин C има положително влияние върху издръжливостта, подсилва имунитета, мощен антиоксидант, който предпазва организма от вредното влияние на свободните радикали. Добавеният екстракт от шипка подсилва действието на витамин C.

Характеристики на продукта:

 • 500 мг витамин С на доза
 • Постепенно освобождаване
 • Стимулира имунната система
 • Оказва антиоксидантна защита
 • Повишава жизнеността и тонуса
 • Подобрява функциите на нервната система
 • Поддържа здравето на сърдечно – съдовата система
 • Предпазва от вируси и настинки

Витамин С е от съществено значение за имунитетета, а също така и за производството на колаген, който е основен структурен протеин, намиращ се в съединителната тъкан. Витамин С стимулира имунната Ви система и прави тялото Ви по-устойчиво на инфекции. Освен това, благодарение на витамин С, ще имате здрави зъби, кости и венци, а тялото Ви ще бъде в състояние да се възстановява много бързо. Освен че Ви помага в борбата срещу бактерии, вируси и инфекции, витамин С също така действа, като антихистамин, който намалява ефекта на обикновената настинка, която включва запушен нос, болки и възпаление.

Витамин С е изключително ефективен антиоксидант, който ще предпази тялото Ви от свободните радикали, причиняващи оксидативен стрес. Много често, оксидативния стрес води до тежки заболявания, включително и сърдечно-съдови. Освен това, свободните радикали са една от главните причини за появата на ракови заболявания. Витамин С също помага в усвояването на желязо. Витаминът е разтворим във вода и се използва от много тъкани в организма. Това помага на тялото да абсорбира желязо, което е от съществено значение за синтеза на червените кръвни клетки.

Шипките са естествен източник на витамин C и са били използвани във Великобритания по време на Втората световна война, за да се предотврати скорбут по време на недостиг на цитрусови плодове. В действителност, шипката съдържа значително повече витамин С от цитрусовите плодове, а също и биофлавоноиди. Шипката е добавена във формулата на VITAMIN C WITH ROSEHIPS, за да ускори усвояването на витамин С и да направи продукта още по-ефективен.

Вземете сега и подсилете имунната си ситема!

Поръчайте онлайн или на телефон 0888 880 352 или 0896 790 799

Начин на употреба: Приемайте 1 таблетка дневно. За деца над 3 години ¼ - ½ таблетка дневно.

Опаковка: 100 таблетки

Състав:
nutrend-vitamin-c-with-rosehips-100-tabs2

Напишете отзив
    Лош           Добър

Nutrend VITAMIN C WITH ROSEHIPS 500 мг 100 таблетки

 • Производител: Nutrend
 • Код на продукта: Nutrend VITAMIN C WITH ROSEHIPS 100 таблетки
 • Наличност: В наличност
18.00 лв
Бърза поръчка