NOW Dopa Mucuna 90 капсулиNOW30921
NOW Dopa Mucuna 90 капсули
56.00 лв
product header
NOW Dopa Mucuna 90 капсулиNOW3092

Dopa Mucuna е продукт, който е създаден, за да може да Ви помогне да поддържате Вашето настроение. Неговата естествена формула представлява стандартизиран екстракт от кадифено семе. Научното име на тази съставка е Mucuna pruriens. Dopa Mucuna разчита на нея, за да може да Ви осигури редица ползи. Формулата на този артикул е вегетарианска.

Основната съставка на Dopa Mucuna е използвана хилядолетия наред в аюрведическата медицина. Тя е характерна за Индия. Учените днес са се заели с тежката задача да определят точно на какво е способно веществото, което е в ядрото на Dopa Mucuna. Получените резултати са категорични, че тази съставка представлява най-бързият прекурсор на веществото допамин.

Така Dopa Mucuna има възможност да Ви предостави силен невротрансмитер, чиято роля за Вашия организъм е много важна. Учените считат, че допаминът следва да подобри Вашето настроение, както и желанието Ви да живеете по-ползотворно. Поради тази причина Dopa Mucuna е считан за необходим за човешкия организъм артикул, защото влияе именно на този невротрансмитер.

Продуктът може да бъде полезен и при следните ситуации:

 

  • При проблеми с настроението
  • В случай на депресии
  • При прекомерно физическо натоварване
  • За увеличаване на либидото
  • При стимулиране на секрецията на растежния хормон
  • За засилване на възстановителните процеси на Вашето тяло


Dopa Mucuna е естествен артикул, а ползите, които можете да получите от него са наистина големи и ценни. Учените са впечатлени от изумителното действие на неговата основна съставка. Проведените изследвания показват, че тя наистина е способна да Ви помогне по гореспоменатите начини. Подобрете Вашето настроение и го поддържайте в норма с помощта на Dopa Mucuna.

Начин на употреба: Приемайте в ранните часове на деня от 1 до 2 капсули с храната.

Състав:

 

 

 

 

 

 

 

 

Доза 2 капсули  
Дози в опаковка 45  
Аминокиселини и макронутриенти
L-DOPA 120 мг  
Билки
Velvet Bean Extract (Mucuna pruriens) (Seed) (min. 15% L-DOPA) 800 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден


 

 

Код: NOW3092

 

Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 45
Съставки
L-DOPA 120 mg
Velvet Bean Extract 800 mg
5 NOW Dopa Mucuna 90 капсули
Започнах приема на тази така наречена добавка тъй като имах проблем с нервите, често нямах и настроение. Пребирах се от работа често смачкан без настроение, това разбира се повлияваше негативно и на моето семейство.Жена ми реши да направи подарък както на себе си така и не мен и ми подари това прекрасно нещо. Освен, че повлия на моето настроение(ПОЛОЖИТЕЛНО), то започна доста благоприятно, да въздейства и върху сексуалния ми живот и като цяло започнах физически да се чуствам по-добре това просто ми дойде като добавена стойност.
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Dopa Mucuna 90 капсули

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW3092
  • Наличност: В наличност
56.00 лв
Бърза поръчка