NOW Chlorella Powder 113 грNOW26361
NOW Chlorella Powder 113 гр
47.00 лв
product header
NOW Chlorella Powder 113 грNOW2636

Chlorella Powder стимулира имунитета


Chlorella Powder на NOW Foods е хранителна добавка, която съдържа Хлорела – зелено микроводорасло, което става все по-известно, заради лечебните си качества. Водораслото съдържа най-високите  концентрации на хлорофил в света, а също така съдържа и   високи нива на бета-каротен, витамин B12, желязо, РНК и ДНК, както и уникално  количество протеини. Chlorella Powder е незаменим продукт, който ще повиши съпротивителните  сили на организма Ви, и ще съдейства за поддържане на здравословното състояние на всички органи и системи във вашето тяло.
 

Хлорела и ползи от нейния прием

 • Високо съдържание на протеини;
 • С важни витамини и минерали;
 • Съдържа голямо количество бета-каротен;
 • Подсилва имунната система;
 • Със силен антиоксидантен ефект;
 • Понижава чувството на умора;
 • Подобрява храносмилането;
 • Детоксикира.


Хлорела е често използвано средство за лечение на редица болестни състояния. Най-често се  препоръчва за детоксикиране  на тялото от токсични тежки метали, а също така се смята, че това водорасло стимулира  имунната система, понижава високото кръвно налягане и дори предотвратява  рака. Името на водораслото идва от високото  количество хлорофил, който това водорасло съдържа –  много повече от което и да било друго растение. Известно е, че Хлорофилът е едно от най-полезните  хранителни вещества, което действа прочистващо на червата, черния дроб и кръвта.

Прочистващият ефект, който Хлорела има върху червата и черния дроб, помага на кръвта да се освободи от токсините. Чистата кръв гарантира, че метаболитните отпадъци ще се извеждат навреме от тялото и няма да засегнат тъканите и органите. Освен това, Хлорофилът  стимулира функциите на макрофагите и Т-клетките чрез повишаване  на нивата на интерферон. По този начин се повишава устойчевостта на организма и способността   на имунната система да унищожава вредните  нашественици като вируси, бактерии, химикали или чужди протеини.
 

Хлорела детоксикира тялото и пречиства кръвта


Най-важната функция на водораслото е неговата детоксикираща способност, да извежда   отровните вещества от организма. Други важни свойства на Хлорелата включват подобряване на  състоянието на храносмилателната система и  нормализиране на  кръвната захар в случаи на хипогликемия, когато нейните нива  са твърде ниски. Нормалните нива на кръвна захар са изключително важни  за нормалната дейност  на мозъка, сърцето и за обмяната на веществата. Можете да си осигурите това с помощта на продукта Chlorella Powder.

Начин на употреба: Приемайте доза от продукта дневно, разтворена във вода.

Опаковка: 113 грама

Състав:

Serving Size: 1 Rounded Teaspoon (3 g)
Servings Per Container: about 151
  Amount Per Serving % Daily Value*
* Percent Daily Values are based on 2,000 calorie diet. † Daily Value not established.
Calories 10  
Total Fat 0 g 0%
Sodium 0 mg 0%
Total Carbohydrate < 1g <1%
Protein 2 g 4%
Vitamin A   60%
Vitamin C   130%
Iron   35%
Not a significant source of calories from fat, saturated fat, trans fat, cholesterol, dietary fiber, sugars or calcium.    
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Chlorella Powder 113 гр

 • Производител: NOW Foods
 • Код на продукта: NOW2636
 • Наличност: В наличност
47.00 лв
Бърза поръчка