Haya Caffeine 200 мг 100 капсулиHL9771
Haya Caffeine 200 мг 100 капсули
16.00 лв
product header
Haya Caffeine 200 мг 100 капсулиHL977

Кофеинът е естествено  вещество, открито  в състава на  различни растения. Той е известен и широко използван, заради своите стимулиращи свойства. Всъщност, кофеина е често срещана съставка в разнообразие от напитки и храни, които се консумират ежедневно по целия свят. Неговото действие е бързо и сигурно, а ефектът му е тонизиращ.

Вижте още:

Кофеинът е най-широко използваният психосоматичен стимулатор в света. Той се употребява предимно, заради способността му да намалява сънливостта и физическата умора, да повишава концентрацията и физическата издържливост. Представяме Ви продукта Caffeine произведен от Haya Labs. Това  е бързодействаща кофеинова добавка под формата на капсули, с мощен  стимулиращ ефект.

Основни характеристики на продукта:

  • Осигурява 200 мг кофеин във капсула
  • Висококачествен стимулиращ продукт
  • Подобрява тонуса и енергичността
  • Изостря бдителността и фокуса
  • Повишава концентрацията и издържливостта
  • Блокира чувството на умора
  • Засилва изгарянето на излишните мазнини


Кофеина във формулата на Caffeine стимулира директно централната нервна система. Веществото има  способността временно да потиска сънливостта и да възвръща остротата на будното внимание, което ще е от полза на хората, занимаващи се с умствена дейност, изискваща повече внимание. Caffeine  ще е от полза и на атлетите, защото кофеина в продукта повишава издържливостта по време на тренировка. Кофеина постига тези ефекти, защото има способността са повишава  синтеза на адреналин в тялото, в резултат на което увеличава нивата на свободната енергия. По-доброто  ниво на енергия и истински острия  фокус, са много важни неща, които трябва да бъдат взети под внимание по време на всяка тренировка.

Кофеинът който ще получите с приема на Caffeine, ще Ви помогне да постигнете успех във всяка от изброените по-горе области. Това е така, защото веществото  стимулира  умствената дейност, повишава фокуса и концентрацията. Той също така навлиза дълбоко в мускулните клетки, предпазвайки от настъпване на умора. Също благодарение на свойствата на кофеина, приема на продукта Caffeine може да повиши мотивацията и значително да подобри настроението. Не на последно място, кофеина ще Ви помогне в борбата с излишните мазнини в тялото. Причината за това е, че той значително стимулира разграждането на мазнините и изхвърлянето им от мастните клетки.

Кофеина във формулата на Caffeine пречиства тялото от токсините и стимулира синтеза на ензима липаза, с чиято помощ мастните клетки намаляват размера си. Веществото  е изключително ефикасно средство срещу целулит и  има термогенен ефект-чрез повишаване на температурата на тялото, изгаря упоритите мазнини. Приемайки Caffeine, Вие ще сте по-издържливи и фокусирани, ще тренирате по-интензивно и ще се отървете от излишните мазнини.

Начин на употреба: Приемайте 1 капсула на 3-4 часа. Не превишавайте дозата от 5 капсули за 24 часа.

Разфасовка: 100 капсули

Състав:

haya-labs-caffeine-200mg-sudurjanie

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 100
Съставки
Кофеин 200 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Caffeine 200 мг 100 капсули

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: HL977
  • Наличност: В наличност
16.00 лв
Бърза поръчка