NOW SAM-E 30 таблетки NOW1351
NOW SAM-E 30 таблетки
45.00 лв
product header
NOW SAM-E 30 таблетки NOW135

SAM-E за здраво сърце


SAM-E е един чудесен и с изключително висока ефективност антидепресант. Това, което можете да получите, посредством неговата употреба е една наистина добра защита против болести на Вашата нервна система. Продуктът също така е ефикасен и срещу сърдечно-съдови болести, както и против депресия и депресивни състояния. Всичко това се дължи на основната съставка във формулата на продукта.

SAM-E съдържа в себе си С-аденозилметионин. Това е съставка, която при нормални условия се образува във Вашето тяло. Процесът протича при взаимодействието между аминокиселината метионин и АТФ (аденозинтрифосфат). Последното вещество е известно и под името „енергийна молекула”. Това се дължи на свойството му да играе роля на основен енергиен източник на клетките във Вашия организъм.

Приемът на SAM-E е много полезен при депресивни състояния и депресии. Основната съставка на този продукт е мощен антидепресант, който е тестван клинично. Освен това SAM-E Ви съдейства и при възстановителните процеси на Вашите съединителни тъкани, както и стави. Учените считат, че продуктът може да бъде много полезен при състояние на артрит и фибромиалгия.

SAM-E също така има възможност да повлияе много ползотворно над Вашия черен дроб, както и да намали нивата на хомоцистеина, за когото се знае, че може да причини определени сърдечно-съдови заболявания. Освен всичко друго основната съставка на SAM-E следва да забави естествените процеси на стареене, което е важно за поддържането на Вашето тяло по-младо за по-дълъг период от време.
 

SAM-E същевременно помага в

  • Участие в обмяната на метилни групи, посредством взаимно действие с фолиева киселина, холин, както и витамините от група B (B6 и B12)
  • Възможност за защита на организма Ви от рак и ракови заболявания
  • Подкрепа против сърдечно-съдови болести и невралгии
  • По-лесно производство на ДНК и улеснена работа на невротрансмитерите в тялото Ви


SAM-E може да запази клетките Ви от увреждания. Формулата на този продукт е създадена така, че да Ви бъде изцяло от полза. С този продукт давате на тялото Ви една по-добра подкрепа и възможност за запазване на неговото здравословно състояние в норма. Учените са дали своето одобрение над действието на артикула, защото тестовете са показали, че формулата му е надеждна. SAM-E е създаден за Вашите нужди!

Начин на употреба: 1 таблетка 2-4 пъти дневно на празен стомах

Състав:

 
Доза 1 таблетка  
Дози в опаковка 30  
SAMe (S-Adenosyl-L-Methionine) 100 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден
Дозировка
Доза 1 таблетка
Дози в опаковка 30
Съставки
S-Adenosylmethionine 100 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW SAM-E 30 таблетки

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW135
  • Наличност: В наличност
45.00 лв
Бърза поръчка