NOW Graviola 100 капсули   NOW47031
NOW Graviola 100 капсули
39.00 лв
product header
NOW Graviola 100 капсули   NOW4703

Graviola може да поддържа Вашия клетъчен строеж и функция. Този продукт е способен да подобри Вашето настроение, както и Ви снабди с богато съдържание на един от най-важните витамини, а именно витамин C. Според някои учени формулата му може да бъде ефикасно средство за профилактика на определени ракови заболявания.

Graviola съдържа в себе си съставката гравиола. Тя е дърво, което расте в Амазония. Наричана е още и сметанова ябълка. Именно неговите листа са носители на всички възможни ползи, които са включени във формулата на този натурален продукт. Местните племена са използвали това дърво като средство за лечение на различни болести.

Graviola е способен да Ви снабди с активни компоненти, които са наречени ацетогени. Те могат да поддържат растежа на телесните Ви клетки в здравословно състояние. Този продукт се грижи и за нормалната им функционалност. Това е много важно за цялостното здраве на Вашия организъм. Това е само част от способностите на този артикул.

Graviola е известен и с още нещо. Според редица учени този продукт би могъл при определени ситуации да подтисне растежа на някои ракови клетки. Счита се, че Graviola действа ефикасно в случай на рак на гърдата. Това се постига посредством подтискане на един рецептора на епидермалния фактор на растежа. Разбира се тези твърдения идват предимно от непотвърдени източници.

Graviola освен това би могъл да:

 

  • Подобри Вашето настроение
  • Регулира стреса
  • Осигури успокоителен ефект за организма Ви


Начин на употреба: Приемайте 2 капсули, 3-4 пъти дневно.

Състав:

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Доза 2 капсули  
Дози в опаковка 50  
Soursop (Graviola) (Annona muricata) (Leaf) 1000 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден


 

 

Код: NOW4703

 

Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 50
Съставки
Graviola 1000 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Graviola 100 капсули

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW4703
  • Наличност: В наличност
39.00 лв
Бърза поръчка