NOW Methionine 500 мг 100 капсулиNOW1171
NOW Methionine 500 мг 100 капсули
48.00 лв
product header
NOW Methionine 500 мг 100 капсулиNOW117

Метионин - мощен антиоксидант


Метионин е сяра съдържаща аминокиселина, която играе ключова роля в обмяната на веществата. Като основна аминокиселина, метионин, не може  да бъде  синтезирани в тялото и трябва да бъде  получен  от храни като сусам, бразилски ядки, риба и месо. Консумирането на достатъчно метионин в диетата е от решаващо значение за вашия метаболизъм и може да подпомогне умствената дейност, здравето на костите и  функциите на черния дроб. Заради важните функции които изпълнява, недостиг на метионин не бива да се допуска. Подходяща добавка съдържаща тази жизненоважна аминокиселина е на Now foods.
 

Какво да очаквате от приема на Methionine

  • Подобряване на липидния метаболизъм;
  • Мощна антиоксидантна защита;
  • Поддържане здравето на стави и хрущяли;
  • Стимулиране на имунната система;
  • Премахване на мускулната слабост;
  • Детоксикация на черния дроб;
  • Забавяне процесите на стареене.


Метионин е мощен антиоксидант съдържащ сяра, който  помага  да се  неутрализират свободните радикали,  образуващи се  в резултат на различни метаболитни процеси в организма. Недостигът на метионин  влияе неблагоприятно  върху нивата на серумния холестерол. В действителност, аминокиселината  метионин увеличава   чувствителността на липидите към  до пероксидацията  или дегенерацията. По – просто казано, метионин помага на мазнините да се разграждат. Това може да играе важна роля в предотвратяването на образуване на плаки, причиняващи  сърдечни заболявания. Поради факта че метионин предотвратява  натрупването на мазнини в някои части на тялото, може да се използва като средство за отслабване.

Аминокиселината метионин може да помогне за поддържането на черния дроб и за неговото лечение, както и за лечението на  болестта на Паркинсон. Освен това, метионин въздейства целебно върху повтарящи се  и инфекции на пикочните пътища. Метионин е основният прекурсор на аминокиселината цистеин, която на свой ред се превръща в глутатион - главния агент  за детоксикация в организма. Тоест, метионин съдейства за прочистването на организма от отрови и токсини. Метионин също играе важна роля за правилното функциониране на имунната система.  Добавките с метионин, каквато е  Methionine,   може да облекчат  депресията,  възпалението, както и болки в мускулите. В допълнение, регулират  количеството на естроген в организма.

Начин на употреба: Приемайте по 1 доза сутрин с храната

Състав:

 
Доза 2 капсули  
Дози в опаковка 50  
Аминокиселини и макронутриенти
Л-Метионин (L-Methionine) 1000 мг  
Витамини
Витамин B-6 (Пиридоксин) 20 мг 1000%
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден
Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 50
Съставки
Витамин В6 20 mg
Л-метионин 1000 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Methionine 500 мг 100 капсули

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW117
  • Наличност: В наличност
48.00 лв
Бърза поръчка