Haya B-Basic 100 таблеткиHL9631
Haya B-Basic 100 таблетки
25.00 лв
product header
Haya B-Basic 100 таблеткиHL963

Витамините от В групата са необходими за нормалното функциониране на организма. Участват в обмяната на белтъците, въглехидратите и мазнините. Въпреки, че всеки витамин от тази група  е химично различен, те често работят заедно в различни биохимични функции в целия организъм - от производството на клетъчна енергия, през  образуването на здрави червени кръвни телца, до поддържането на нормални  неврологични функции. Витамините от група В  не се съхраняват в организма, следователно те трябва да бъдат получавани  всеки ден чрез храната. Ако това е непосилно за Вас, просто приемайте продукта  B-Basic на Haya Labs!

Какви са ползите от приема на този продукт?

  • Осигурява всички витамини от група В
  • Подобрява обмяната на въглехидратите и белтъчините
  • Под формата на удобни таблетки
  • Редуцира стреса и подобрява умствената дейност
  • Поддържа здрави и красиви кожа, коса и нокти


Витамините от група са  необходим за превръщането  на въглехидратите в глюкоза, което пък е свързано с производството на  енергия в организма. Ето защо, недостигът  на който и да е от тези витамини може да доведе до силна умора и липса на жизненост и тонус. Освен за въглехидратите, витамините от В група отговарят за разграждането на мазнините и протеините. Много важна функция на тези витамини е, че подпомагат  правилното функциониране на нервната система. Много хора приемат витамини В комплекс, за да подсилят  растежа на косата, регенерацията на кожата, и здравината на  ноктите.

Както виждате, витамините от група  B носят  много здравословни ползи и дефицитът дори на един от тях,  може да причини  сериозни нарушения на здравето. Витамините от група В се усвояват в черния дроб, а неусвоените количества се изхвърлят с урината. Ето защо, те не се  натрупват в организма и е необходимо ежедневното им осигуряване. Продуктът B-Basic на Haya Labs  съдържа всички витамини от група В, които са необходими  за правилното функциониране на вашия организъм.

Начин на употреба: Приемайте по 1 таблетка дневно по време на хранене.

Състав:

B-Basic_100tabs_facts

 

Дозировка
Доза 1 таблетка
Дози в опаковка 100
Съставки
Витамин В12 12 mcg
Витамин В6 10 mg
Инозитол 50 mg
Ниацин 100 mg
Пантотенова к-на 20 mg
Рибофлавин 10 mg
Тиамин 10 mg
Фолиева киселина 400 mcg
Холин 50 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya B-Basic 100 таблетки

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: HL963
  • Наличност: В наличност
25.00 лв
Бърза поръчка