NOW DMG 125 мг 100 капсули   NOW4721
NOW DMG 125 мг 100 капсули
38.00 лв
product header
NOW DMG 125 мг 100 капсули   NOW472

DMG има възможност да стимулира Вашата имунна система. Този продукт представлява един наистина много силен антиоксидант, чиято роля е да увеличи защитата на Вашия организъм против огромната вреда на отпадните елементи, наречени свободни радикали. Този артикул има възможност да забави процесите на стареене в тялото Ви.

DMG съдържа в себе си диметилглицин. Това вещество представлява аминокиселина, която е с небелтъчен характер. Посредством проведени тестове е достигнат до извода, че тя може да посредничи при формирането на глицин от холин. Имуностимулиращият ефект на този продукт е много мощен. Така организмът Ви може да бъде предпазен от настинки, вируси и други вредни за здравето Ви агенти.

DMG е с възможност да увеличи имунната Ви защита от 300 до 1000%. По-конкретно това е отговорът ѝ спрямо вирусите, носители на грип и на салмонела. Аминокиселината в неговата формула е свързана с метилна група. Така на практика това е един антиоксидант, който е донор на метилни групи и е изцяло в състояние да укаже възможно най-благоприятното влияние над Вашия организъм.

DMG може да действа ползотворно за:

 

  • Намаляване на вредата на свободните радикали
  • Редукция на процесите на стареене
  • Подобрение на транспорта на кислород до Вашите клетки
  • Увеличение на ефективността на клетъчните Ви механизми за неутрализирането на млечната киселина
  • Повече издръжливост и сила и други ползи


DMG би могъл да е много полезен и за деца, които проявяват симптоми на синдрома на дефицит на вниманието. Също така формулата на този продукт е в състояние да подейства и при хиперактивност. DMG съдържа висококачествен диметилглицин, който е тестван клинично и неговата ефективност е определена за много висока. С помощта на този продукт Вие можете да осигурите много ползи за Вашия организъм.

Начин на употреба: Една доза 1-3 пъти дневно с храната.

Състав:

 

 

Доза 1 капсула  
Дози в опаковка 100  
Витамини
N, N-Dimethyl Glycine (DMG) 125 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден


 

Код: NOW472

 

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 100
Съставки
DMG (Диметилглицин) 125 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW DMG 125 мг 100 капсули

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW472
  • Наличност: В наличност
38.00 лв
Бърза поръчка