Haya Panax Ginseng 200 мг 120 капсулиHaya Panax Ginseng 200 мг 120 капсули1
Haya Panax Ginseng 200 мг 120 капсули
34.00 лв
product header
Haya Panax Ginseng 200 мг 120 капсулиHaya Panax Ginseng 200 мг 120 капсули

Всички са чували за билката  жен-шен, която е  била използвана в традиционната китайска медицина в продължение на хилядолетия. Жен-шенът е бил  използван  като енергиен тоник от китайците, още от дълбока древност, и продължава да се използва с  тази цел дори и днес. Жен-шенът е една от най-много използваните  билкови добавки и е една от най-широко произвежданите с търговска цел. Ако искате да си закупите добавка с жен-шен, важно е да изберете  продукт с високо качество! Точно такъв е и Panax Ginseng на Haya Labs.

Ползи от приема на Panax Ginseng:

  • Повишаване енергийните нива в организма
  • Максимално активизиране на имунната система
  • Силен адаптогенен ефект
  • Укрепване на сърдечно – съдовата система
  • Намаляване на стреса и стимулиране на умствената дейност
  • Понижаване нивата на хормоните на стреса
  • Противораков ефект


Основното действие на жен-шена е да повишава  способността на тялото да се справи с физическия и емоционален стрес, както и с отрицателното действие на  токсините, отговорни за заболявания и инфекции. Доказано е, че билката  жен-шен може  да намали нивото на стресa, както при мъжете, така и при жените. Освен незаменимата  си роля в борбата със стреса, жен-шенът много ефективно  намалява умората, повишава паметта, и успешно  се бори с настинки, грип и други инфекции. Жен-шенът стимулира имунитета, като  образува в организма Т-килъри -  клетки на имунната система, които елиминират болестотворните микроорганизми..

Жен-шенът е чудесно  общоукрепващо средство, което също така забавя процесите на стареене, справя се с хроничната умора, и дори с половата слабост. Освен това, жен-шенът се използва като средство за лечение на захарен диабет, главоболие и безсъние, ендокринни смущения, сърдечен порок и сърдечна недостатъчност, а също и психични заболявания. Билката понижава  отделянето на хормоните на стреса, стимулира образуването на ендорфини, подобрява настроението и самочувствието. Всички тези свойства на жен-шена, правят продукта Panax Ginseng чудесно  тонизиращо средство при изтощение, бърза уморяемост, психична и мускулна слабост.

Начин на употреба: Приемайте 1 капсула, 1-2 пъти на ден.

Състав:

Panax_Ginseng_200mg_120caps_facts

 

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 120
Съставки
Panax женшен (корен) 200 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Panax Ginseng 200 мг 120 капсули

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya Panax Ginseng 200 мг 120 капсули
  • Наличност: В наличност
34.00 лв
Бърза поръчка