NOW Echinacea 100 капсулиNOW46601
NOW Echinacea 100 капсули
30.00 лв
product header
NOW Echinacea 100 капсулиNOW4660

Ехинацея за здрава имунна система


Echinacea е създаден, за да може да подсили Вашата имунна система. Така се увеличават шансовете Ви да избегнете редица заболявания. Това, което този продукт наистина цели е да Ви помогне да изградите мощни механизми за защита против грип. Освен това формулата му следва да Ви укаже и стабилен противовъзпалителен ефект. Основната съставка на този артикул е ехинацеята.

Echinacea следва да подпомогне фагоцитозата, както и производството на Т-лимфоцити. В този продукт има и активни вещества, които са производни на кафеената киселина. Известни са с името ехинакозиди. Echinacea също така Ви снабдява с полизахариди, алкиламиди, полиацетилени, феноли и разбира се флавоноиди. Екстрактите в този продукт са изцяло стандартизирани с цел увеличаване на имунната Ви функционалност.
 

Echinacea може да Ви помогне да

  • Увеличите естествените защитни сили на Вашия организъм;
  • Снабдите тялото Ви със силен имуномодулатор;
  • Подпомогнете способностите на организма Ви да се справя с възпаления;
  • Получите подкрепа при профилактика на редица болести и други.


Echinacea е способен да действа ефективно в случай на настинка, кашлица и респираторни инфекции. Така с този артикул бихте могли да засилите лесно Вашата имунна система и да се предпазите от редица неприятни изживявания. Всичко това следва да се случи изцяло по естествен и безопасен за Вашия организъм начин. Природните сили на този продукт са тествани.

Echinacea е и много силен антиоксидант. В ролята си на такъв този продукт може да Ви помогне да се справите с вредата на свободните радикали над Вашия организъм. Това са отпадни елементи, които могат да бъдат особено опасни, ако страдате от хронични заболявания. Установено е, че появата им става след протичането на дадени метаболитни процеси.

Начин на употреба: Една доза 1-5 пъти дневно.

Състав:

 
Доза 2 капсули  
Дози в опаковка 50  
Echinacea purpurea powder (root) 800 мг  
Други
Въглехидрати 0.6 г <1%
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден
Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 50
Съставки
Ехинацея пурпурея 800 мг
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Echinacea 100 капсули

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW4660
  • Наличност: В наличност
30.00 лв
Бърза поръчка