NOW Evening Primrose Oil 500 мг 100 дражетаNOW17501
NOW Evening Primrose Oil 500 мг 100 дражета
33.99 лв
product header
NOW Evening Primrose Oil 500 мг 100 дражетаNOW1750

Evening Primrose Oil на Now Foods е продукт, който Ви доставя масло от безстеблена иглика. Маслото се добива от семената на растението “вечерна иглика”, които са богати на омега-6 мастната киселина, наречена гама-линоленова киселина GLA, а продукта Evening Primrose Oil Ви доставя 9%-10% от нея. Самият суплемент е произведен по специална технология, която капсулова маслото в херметически затворени дражета, за да достигне до Вас непокътнато от окисление или разлагане със запазени полезни съставки.
 

Ползи от приема на Evening Primrose Oil:

  • Подпомагане функцията на черния дроб;
  • Нормализиране на кръвното налягане;
  • Поддържане на хормоналния баланс;
  • Понижаване на холестерола;
  • Здрава сърдечно – съдова система.


Маслото от безстъблена иглика съдържа високи нива на мастната киселина гама-линоленова киселина или GLA. Тя насърчава производството на простагландини, хормон-подобни молекули, които стимулират белите кръвни клетки. Маслото от безстъблена иглика има силно противовъзпалително действие, тъй като контролира освобождаването на левкотриените, които принуждават имунната система да атакува тялото. Ето защо, продукта Evening Primrose Oil  може да потисне остро и хронично възпаление, което може да бъде полезно, ако имате ревматоиден артрит.

Маслото от безстъблена вечерна иглика е полезно и за жените, защото облекчава симптомите смързани с менопаузата, както и предменструалните симптоми. Има солидни доказателства, че маслото съдържа и антиоксиданти, които защитават организма от болести, като диабет, неврологични проблеми, свързани с диабет, сърдечно-съдови заболявания, високо кръвно налягане, затлъстяване, ревматоиден артрит, множествена склероза и се смята че са в състояние да забавят или спрат растежа на раковите клетки. Evening Primrose Oil може да е от полза, както на мъжете така и на жените, без значение дали се занимават със спорт.

Начин на употреба: 3 дражета дневно, приети с храна

Опаковка: 100 дражета

Състав:

NOW Evening Primrose Oil 500 мг 100 дражета 1

Дозировка
Доза 3 дражета
Дози в опаковка 33
Съставки
Гама линоленова киселина 135 mg
Калории 15
Калории от мазнини 15
Масло от вечерна иглика 1.5 g
Мононенаситени мазнини <0.5 g
Полиненаситени мазнини 1 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Evening Primrose Oil 500 мг 100 дражета

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW1750
  • Наличност: В наличност
33.99 лв
Бърза поръчка