NOW Curcumin  60 капсулиNOW46381
NOW Curcumin 60 капсули
67.00 лв
product header
NOW Curcumin  60 капсулиNOW4638

Куркуминът е мощен антиоксидант


Curcumin представлява един силен антиоксидант, който може да Ви бъде от наистина голяма полза. Това, което правят продуктите с такива свойства е важно за подпомагането на Вашето здраве. Curcumin може да предотврати вредата, която определени отпадни вещества нанасят над Вашия организъм. Учените са кръстили тези елементи с името „свободни радикали”.

Curcumin освен това има възможност да подсили Вашата сърдечно-съдова система. Протеклите тестове над тази формула показват, че тя е в състояние и да заздрави Вашите хрущяли и респективно стави. Също така тя е подходяща за прием и от вегетарианци. Curcumin съдържа в себе си куркумин, който произлиза от източната подправка куркума.

В днешно време много учени са се заели със задачата да установят до каква степен това вещество е способно да укаже благоприятно въздействие над човешкия организъм. Изследванията са категорични, че Curcumin има наистина много големи антиоксидантни свойства. Самата съставка на този продукт е полифенол, който притежава антиуморни, както и противовъзпалителни свойства.
 

Curcumin помага за

  • Предпазване от вредата на свободните радикали;
  • Подтисне липидната пероксидация;
  • Намали оксидативното увреждане над Вашата ДНК и други ползи.


Curcumin би могъл да укаже подкрепа и при някои ракови заболявания. Главно тази способност се дължи на редуциране на растежа на раковите клетки. Отделно се твърди, че основната съставка на този натурален продукт има възможност да подпомогне и мозъчната Ви функционалност и освен това следва да подтисне натрупването на бета-амилоид. Последното вещество има силно разрушително въздействие над мозъка и то се наблюдава главно при пациенти, болни от Алцхаймер.

Начин на употреба: 1 капсула от два до три пъти на ден с храната.

Състав:

 
Доза 1 капсула  
Дози в опаковка 60  
Билки
Куркума :Turmeric Root Extract (Curcuma longa) [Standardized to provide min. 95% Curcuminoids (conta 665 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден
Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 60
Съставки
Куркума 665 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Curcumin 60 капсули

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW4638
  • Наличност: В наличност
67.00 лв
Бърза поръчка