NOW Maitake Mushrooms 60 капсулиNOW47111
NOW Maitake Mushrooms 60 капсули
47.00 лв
product header
NOW Maitake Mushrooms 60 капсулиNOW4711

Maitake Mushrooms може да укаже невероятно мощна подкрепа за имунната Ви система. Този продукт следва да редуцира Вашия холестерол, триглицериди и липиди в кръвта Ви. Това, което неговата формула е в състояние да направи е да подкрепи Вашата сърдечна функция, за да може тя да изпълнява своите задачи правилно и здравословно.

Maitake Mushrooms има възможност и да Ви предпази от инфекции и някои заболявания. Основната съставка на този продукт са ядивните гъби майтаке. Срещат се предимно в Япония и Северна Америка. Подземните им грудки са намерили своето приложение и в китайската традиционна медицина. Предназначението им е да подпомогнат човешката имунна система.

Maitake Mushrooms постига този ефект посредством стимулиране на функционалността на Вашияте T-лимфоцити, както и макрофаги. Така борбата на организма Ви с причинителите на болести става доста по-ефективна. Една от най-активните съставки във формулата на Maitake Mushrooms е един полизахарид. Неговото наименование е бета-глюкан. Той стимулира действието на Вашите имунни клетки.

Maitake Mushrooms следва да повиши протеините „интерлевкини”. Така този продукт може да активира белите Ви кръвни телца и да предизвика атаката им над различни болестотворни организми. Maitake Mushrooms може още да:

 

  • Увеличи имунната Ви защита и против инфекции и някои ракови заболявания
  • Предотврати трансформацията на здрави клетки от организма Ви в ракови такива.
  • Възможност за спиране растежа на някои туморни образования при определени условия и други ползи.


Maitake Mushrooms може да регулира и Вашето кръвно налягане, както и глюкозата Ви. Подобен ефект се наблюдава и при инсулина, както и при чернодробните липиди. С този продукт бихте могли да загубите част от Вашето излишно тегло, при това по един изцяло естествен и натурален начин. Maitake Mushrooms Ви позволява да дадете по-ефективен имунен отговор в следствие на инвазията на вредни за Вашия организъм агенти.

Начин на употреба: Една доза 1-3 пъти дневно.

Състав:

 

 

 

 

 

 

 

 

Доза 1 капсула  
Дози в опаковка 60  
Билки
Maitake Mushroom (Extract) 60 мг  
Maitake Mushroom (powder) 300 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден


 

 

Код: NOW4711

 

Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Maitake Mushrooms 60 капсули

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW4711
  • Наличност: В наличност
47.00 лв
Бърза поръчка