Лост за стена Armageddon SportsARM1061
Лост за стена Armageddon Sports
79.99 лв
product header
New Лост за стена Armageddon SportsARM106

Търсите ли лост за монтаж на стена, който да бъде удобен, здрав и компактен?

Търсите ли лост, с който да изградите здрав, силен и широк гръб?

Лост, който предлага най-различни захвати, с които да натоварите буквално целия гръб?

Лост за монтаж на стена Armageddon Sports е това, което търсите!

Започнете вашето фитнес пътешествие сега!

Лост за стена Armageddon Sports

Лостът е създаден да задоволи и дори най-взискателните нужди на всеки фитнес ентусиаст. От широкия гръб, до вътрешната част на гърба, всичко можете да натоварите, благодарение на разнообразните захвати на лоста. Нищо чудно и нашия лост за домашна употреба да има повече, отколкото в някои фитнес зали.

Постигнете целите си с лост за набирания Armageddon Sports

Със здравата си конструкция и удобството, което предлага, вие ще сте няколко крачки пред останалите. Тренировката ви за горна част на тялото ще бъде в пъти по-добра и по-ползотворна. Направен е да бъде максимално стабилен, захванат за стената със здрави дюбели, които няма да мръднат. Така имате гаранция за една незабравима и брутална тренировка.

Лост за стена Armageddon Sports 1

Ненадмината издръжливост и комфорт

Инвестицията ви в този лост ще си заслужава. Armageddon Sports винаги са държали на изключително височко качество на уредите и аксесоарите, които предлагат. Няма как да подминем и здравината на лоста и високото качество на материалите, които са използвани за неговата направа. Ръкохватките са супер комфортни и ще ви дадат най-добрия захват, за да постигнете нови лични рекорди и върхова физика.

Лост за стена Armageddon Sports 2

Перфектен за малки, за големи, за начинаещи и напреднали

С дължина на лоста за набиране от 95 см и дебелина на хвата φи 4 см, той е напълно достатъчен и достъпен за всеки. Просто ще бъде едно от най-добрите попълнения за домашната ви зала. Ако тепърва започвате и ви е трудно да правите набирания, то най-добрия вариант е да включите ластични ленти, за да ви помагат с набиранията. Можете да ги разгледате ТУК.

Бърз и лесен монтаж без проблем

Притесненията относно сложността на монтиране остават в миналото. Нашият лост за набиране се предлага с инструкции, гарантиращи безпроблемен процес на инсталиране. Със сигурност и от инструкциите няма да имате нужда, тъй като ще трябва само да очертаете на стената дупките, пробивате по очертанията, слагате дюбелите и лоста, затягате и готово. Не би трябвало да ви отнеме повече от 20 минути. С нашите включени дюбели, няма да се налага да търсите нови от магазина (както при конкурентите лостове), тъй като са изчислени така, че да издържат до 150 кг тежест без проблем.

Технически характеристики

  • Тегло: 3.7 кг
  • Дължина: 95 см

Използвайте момента и се възползвайте от нашата най-добра цена. Повишете нивото на домашния си фитнес с лост за набиране за стена. Той се предлага на супер цена, която прави инвестицията в здравето и благосъстоянието ви неустоима и постижима за всеки.

Подобрете фитнес рутината си с лост за набиране с монтаж за стена - където всяко набиране ви подтиква към по-здрава и по-силна версия на самите вас.

Започнете вашата трансформация още днес, като поръчате онлайн или на тел. 0888 880 352 или 0896 790 799!

Напишете отзив
    Лош           Добър

Лост за стена Armageddon Sports

  • Производител: Armageddon Sports
  • Код на продукта: ARM106
  • Наличност: В наличност
79.99 лв
Бърза поръчка