Масажна фитнес топка 65 см с помпа Armageddon SportsARM0721
Масажна фитнес топка 65 см с помпа Armageddon Sports
34.99 лв
product header
Масажна фитнес топка 65 см с помпа Armageddon SportsARM072

Масажна гимнастическа топка


Обичате ли масажите? Обичате ли да практикувате йога, пилатес и други упражнения? Независимо дали се намирате в домашни условия или в залата, Вие със сигурност ще се нуждаете от тази неповторима масажна фитнес топка. Тя е перфектната комбинация на всичко, от което се нуждаете по време на тренировка, а и дори за разтягане след нея!

✔ РАЗПОЛАГА СЪС СИСТЕМА ПРОТИВ СПУКВАНЕ: Знаем, че се притеснявате от това, дали може да се спука топката, докато я използвате, но с тази специално няма никакъв шанс това да се случи. Освен разбира се, ако не тежите над 1 тон, защото от направените тестове и проверки, тя издържа дори и 1500 килограма!

✔ СИГУРНОСТ И ЗДРАВИНА: За това сме помислили ние, Вие не се тревожете, а само се насладете от употребата ѝ! Благодарение на ПВЦ материалът, Вие разполагате с екологично чиста масажна тренировъчна топка, която е без никаква миризма, която предлага мека и удобна повърхност. Почистването става изключително лесно и не се изискват специални препарати.

✔ МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА МАСАЖИРАЩА ТОПКА: Сигурно сте виждали хора да седят на такава топка вместо на стол и Ви се вижда абсурдно, но тя има изключителни ползи за изправяне на стойката. Разполага с още много приложения, като разбира се основното ѝ е това, да се използва за гимнастика, различни упражнения и специално тази може да използвате и за масаж.

✔ ВСИЧКО ОТ КОЕТО СЕ НУЖДАЕТЕ: В опаковката на топката ще намерите не само помпа, с която можете да си я напомпите, ами и 2 тапички, с които да я запушите. Така като тя е на пъпчици, Вие няма да се притеснявате от плъзгане по време на употребата ѝ. Тя е много лека и лесна за пренасяне, като можете да я вземате с Вас, независимо къде отивате.

✔ ПОДОБРЕТЕ ЗДРАВЕТО СИ: По време на гимнастика, Вие можете да се насладите на уникалния масаж, който топката ще Ви даде. С нея можете да се отървете от болки в гърба, краката или друга част от тялото Ви. Масажът има релаксираща функция и дори ще подобрите настроението и съня си! За това не се чудете повече и вземете най-доброто за себе си!

Поръчайте онлайн или се обадете на телефон 0888 880 З52 или 0896 790 799

Масажна фитнес топка 65 см с помпа Armageddon Sports 1
 Масажна фитнес топка 65 см с помпа Armageddon Sports 2
Масажна фитнес топка 65 см с помпа Armageddon Sports 3

5 Масажна фитнес топка 65 см с помпа Armageddon Sports
Ползвам топката за релакс. Лягам по гръб върху нея и се масажирам леко като се побутвам напред назад с краката.
5 Масажна фитнес топка 65 см с помпа Armageddon Sports
Усещането е много приятно, особено след работа за разпускане.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Масажна фитнес топка 65 см с помпа Armageddon Sports

  • Производител: Armageddon Sports
  • Код на продукта: ARM072
  • Наличност: В наличност
34.99 лв
Бърза поръчка