KFD Premium Beta Alanine 300 грKFD-PBA1
KFD Premium Beta Alanine 300 гр
32.99 лв
product header
KFD Premium Beta Alanine 300 грKFD-PBA

KFD Premium Beta Alanine е 100% чист бета-аланин, който е изграждаща част от карнозина - дипептид, съхраняван в мускулите. Антиоксидантните свойства на карнозина намаляват токсичността на реактивните кислородни видове и неговите хелатни ефекти отразяват намалената токсичност на металните йони.

Доказаните позитиви от приема на бета аланин не са малко. Добавянето на бета-аланин подобрява издръжливостта, така че може да се използва от всеки спортист, без значение дали те тренират с тежести, тренировки за издръжливост, или бойни изкуства.

Бета аланинът намалява натрупването на млечна киселиина в мускулите по време на тренировка, като запазва и нивото на pH в равновесие. Това ще ви  позволи  да тренирате повече време, и с по – голяма интензивност, което ще спомогне за постигането на невероятни резултати в качването на чиста мускулна маса.

  • Подпомага производството на карнозин
  • Повишава силата и издръжливостта по време на тренировка
  • Ускорява възстановяването след тренировка

Начин на прием: Една доза (3гр.) 30-40 минути преди тренировка.

Дозировка
Доза 3 g
Дози в опаковка 100
Съставки
Бета Аланин 2772 mg
5 KFD Premium Beta Alanine 300 гр
Тренирам бойни спортове, не всеки ден съм в кондиция за тренировки, но БЕТА аланина винаги ме вкарва в залата. Това което ми харесва в него е, че ми дава изключително много енергия и не е като повечето АЗОТНИ БУСТЕРИ, които те схващат и ти провалят тренировката.
Напишете отзив
    Лош           Добър

KFD Premium Beta Alanine 300 гр

  • Производител: KFD
  • Код на продукта: KFD-PBA
  • Наличност: В наличност
32.99 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359