Pure Beta Alanine Powder 250 грPN17211
Pure Beta Alanine Powder 250 гр
32.00 лв
product header
Pure Beta Alanine Powder 250 грPN1721

Pure Nutrition Beta alanine

Желаете ли да увеличите мускулната Ви сила? Искате ли да станете много по-издръжливи на различни натоварвания? Тогава имаме добра новина за Вас. Вече има продукт, който може да Ви осигури всичко това. Името му е Beta alanine. Основната му съставка е бета-аланин. Това е една неесенциална аминокиселина, която е единствен бета представител на тези вещества.

Вижте още:

Характерно за нея е, че тя има възможност да повиши концентрацията на карнозин във Вашата мускулатура. Така Beta alanine е снабден със способността да стимулира нарастването на Вашата сила. Освен това издръжливостта Ви следва да бъде увеличена по един наистина неповторим начин. Продуктът също така може да Ви асистира и за по-добро възстановяване на мускулите Ви след интензивна тренировъчна дейност.

Beta alanine е подходящ за подобряване на цялостните Ви спортни постижения. Така интензивните тренировки не би следвало да са проблем за Вас. Посредством употребата му Вие бихте могли да увеличите изключително много Вашата чиста мускулна маса. Нарастването на карнозин в мускулите Ви е свързано с поддържането на оптимално ниво на тяхното pH. Основната съставка на продукта повлиява над тях и те са способни да работят много по-усърдно и с увеличена продължителност при интензивни упражнения.

Мускулната умора е проблем за всеки активно-спортуващ човек. Но изследванията проведени над формулата на Beta alanine показват, че този невероятен съвременен продукт е способен да я намали, посредством забавянето ѝ. Именно това е свързано с възможността за по-бързо и по-ефикасно възстановяване след тежка тренировка. То от своя страна е свързано с получаване на по-голяма сила и изключителна издръжливост.

Основната съставка на продукта е клинично тествана и е 100% чиста. Освен това тя снабдява Beta alanine с възможност да Ви предостави увеличение на аеробната и анаеробната Ви издръжливост. Според компанията-производител не се нуждаете от първоначален зареждащ прием на този продукт. Действието му следва да започне много бързо. Beta alanine е способен да Ви осигури мечтаната мускулна маса и сила.

Начин на употреба: Приемете ½ чаена лъжичка от продукта 2-4 пъти на ден. Той може да е разтворен във вода, сок или любимата ви напитка. За най-добри резултати е желателно да има поне 2 часа между двата приема.

Състав:

pure_nutrition_beta_alanine-sf

Дозировка
Доза 2 g
Дози в опаковка 125
Съставки
Бета Аланин 2000 mg
4 Pure Beta Alanine Powder 250 гр
Това е добавката, която е във състояние дори и след най тежкия работен ден да ме отведе в залата
Напишете отзив
    Лош           Добър

Pure Beta Alanine Powder 250 гр

  • Производител: Pure Nutrition
  • Код на продукта: PN1721
  • Наличност: В наличност
32.00 лв
Бърза поръчка