Biotech Beta Alanine 90 капсулиBT3161
Biotech Beta Alanine 90 капсули
29.00 лв
product header
Biotech Beta Alanine 90 капсулиBT316

Искате ли да сте способни да тренирате по-дълго време без да чувствате умора? Сами се досещате, какви резултати можете да постигнете по този начин! Повишаването на издържливостта е възможно, благодарение на продукта Beta Alanine, произведен от Biotech USA. Това е висококачествена  хранителна добавка, на основата на аминокиселината бета-аланин. 

Вижте още:

Beta Alanine повишава  работоспособността на вашите мускули, което помага за намаляване на умората по време на интензивна  тренировка. Продукта е отлично средство за борба с млечната киселина, която се отделя в мускулите Ви и ограничава възможността за пълноценно възстановяване. Beta Alanine увеличава растежа на чиста мускулна маса, подобрява възстановяването и осигурява повече енергия, за да можете да тренирате продължително време без умора.

Характеристики на продукта:

 • Съдържа висококачествен бета-аланин
 • 800 мг бета-аланин на доза
 • Увеличава енергийните запаси
 • Намалява умората и повишава издържливостта
 • Действа антикатаболно
 • Ускорява възстановяването
 • Подпомага нервната система
 • Осигурява антиоксидантна защита


Бета-аланин е неесенциална аминокиселина, която повишава  мускулната сила и издръжливост, особено при аеробни и анаеробни тренировки. Аминокиселината забавя мускулната умора, като по този начин дава възможност за провеждането на продължителни и интензивни  тренировки. Бета-аланин е най-популярен със способността си, да подобрява работоспособността по време на тренировка, тъй като ограничава  натрупването на водородни катиони и киселини, в мускулната тъкан. Физическото натоварване, каквото са интензивните тренировки, може да увеличи киселинността в мускулите. В следствие на това, мускулната активност се понижава, като за сметка на това се повишава риска от мускулни крампи.

Бета-аланин неутрализира натрупаната киселинност в мускула, благодарение на което силата на мускулите се запазва дълго време. Във вашето тяло, бета-аланин се трансформира в карнозин, който съдейства за повишаване на силата и издръжливостта, и за засилване на мускулния растеж. Освен това, карнозина намалява времето за възстановяване.Бета-аланин има и други полезни ефекти. Той има антиоксидантно действие, чрез което неутрализира действието на свободните радикали. Бета-аланин също така  предпазва  черния дроб от токсичните ефекти на различни лекарствени агенти. Освен това, аминокиселината подобрява умствените способността.

Аминокиселината бета-аланин осигурява производството на повече енергия, подпомага постигането на оптимална издържливост, увеличава работоспособността и активността на мускулите, стимулира чиста мускулна маса и понижава умората. Благодарение на тези полезни качества на аминокиселината, продукта Beta Alanine ще помогне на всеки атлет да тренира с повече сила и мощ. Ако усещате, че тренировките Ви са в застой и имате нужда от ефективен катализатор, опитайте Beta Alanine!

Начин на употреба:  Приемайте 2 пъти дневно по 2 капсули, преди и след тренировка.

Разфасовка: 90 капсули


 

Дозировка
Доза 4 капсули дневно
Съставки
Бета Аланин 4000 mg
4 Biotech Beta Alanine 90 капсули
Още от първият прием усетих игличките, даже и след тренировка след прием пак се усетиха но по слабо.
4 Biotech Beta Alanine 90 капсули
Направо съм като звяр. Не мога да пусна щангите от ръцете си, цялата си тренировка я вземам за 30 мин почти без никакви почивки само 15-30 сек между сериите и около 45 сек при смяна на упражнение
5 Biotech Beta Alanine 90 капсули
За да усетиш дадена аминокиселина трябва, да я приемаш оделно, но и да подбереш правилната марка. Аз се доверявам само на biotech,защото е сертифицирана марка със нормални цени.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Biotech Beta Alanine 90 капсули

 • Производител: Biotech USA
 • Код на продукта: BT316
 • Наличност: В наличност
29.00 лв
Бърза поръчка