Pure Beta Alanine Powder 500 грPN90681
Pure Beta Alanine Powder 500 гр
55.00 лв
product header
Pure Beta Alanine Powder 500 грPN9068

Желаете ли да увеличите мускулната Ви сила? Искате ли да станете много по-издръжливи на различни натоварвания? Тогава имаме добра новина за Вас. Вече има продукт, който може да Ви осигури всичко това. Името му е Beta alanine. Основната му съставка е бета-аланин. Това е една неесенциална аминокиселина, която е единствен бета представител на тези вещества.

Характерно за нея е, че тя има възможност да повиши концентрацията на карнозин във Вашата мускулатура. Така Beta alanine е снабден със способността да стимулира нарастването на Вашата сила. Освен това издръжливостта Ви следва да бъде увеличена по един наистина неповторим начин. Продуктът също така може да Ви асистира и за по-добро възстановяване на мускулите Ви след интензивна тренировъчна дейност.

Beta alanine е подходящ за подобряване на цялостните Ви спортни постижения. Така интензивните тренировки не би следвало да са проблем за Вас. Посредством употребата му Вие бихте могли да увеличите изключително много Вашата чиста мускулна маса. Нарастването на карнозин в мускулите Ви е свързано с поддържането на оптимално ниво на тяхното pH. Основната съставка на продукта повлиява над тях и те са способни да работят много по-усърдно и с увеличена продължителност при интензивни упражнения.

Мускулната умора е проблем за всеки активно-спортуващ човек. Но изследванията проведени над формулата на Beta alanine показват, че този невероятен съвременен продукт е способен да я намали, посредством забавянето ѝ. Именно това е свързано с възможността за по-бързо и по-ефикасно възстановяване след тежка тренировка. То от своя страна е свързано с получаване на по-голяма сила и изключителна издръжливост.

Основната съставка на продукта е клинично тествана и е 100% чиста. Освен това тя снабдява Beta alanine с възможност да Ви предостави увеличение на аеробната и анаеробната Ви издръжливост. Според компанията-производител не се нуждаете от първоначален зареждащ прием на този продукт. Действието му следва да започне много бързо. Beta alanine е способен да Ви осигури мечтаната мускулна маса и сила.

Начин на употреба: Приемете ½ чаена лъжичка от продукта 2-4 пъти на ден. Той може да е разтворен във вода, сок или любимата ви напитка. За най-добри резултати е желателно да има поне 2 часа между двата приема.

Разфасовка: 500 грама

Състав:
pure-nutrition-beta-alanin-powder-500gr-etiket-800x800

Дозировка
Доза ½ чаена лъжичка (2g)
Дози в опаковка 250
Съставки
Бета Аланин 2000 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Pure Beta Alanine Powder 500 гр

  • Производител: Pure Nutrition
  • Код на продукта: PN9068
  • Наличност: В наличност
55.00 лв
Бърза поръчка