SAN Carnosyn 250 грSAN Carnosyn 250 гр1
SAN Carnosyn 250 гр
50.00 лв
product header
SAN Carnosyn 250 грSAN Carnosyn 250 гр

Всеки спортист има определена цел, а за нейното постигане са нужни ежедневни интензивни тренировки. Ако чувствате че силата Ви намалява, трябва да опитате продукта Carnosyn на SAN! Този аминокиселинен продукт  ще повиши  значително мускулната Ви сила, което ще направи вашата тренировка  по – продължителна, интензивна и ефективна. Carnosyn е хранителна добавка, благодарение на която Вие ще подобрите драстично резултатите си в залата. Приемайки Carnosyn, ще усетите как умората намалява, и как силата и енергията бушуват в тялото Ви. Ще се радвате на по-интензивни тренировки и ще вдигате по-големи тежести!

Действие на Carnosyn:

  • Намалява чувството на умора
  • Повишава силата и издържливостта
  • Значително тонизира и енергизира
  • Стимулира растежа на мускулите
  • Ускорява възстановяването
  • Намалява киселинността в мускулите


Carnosyn се базира на действието на своята активно съставка-аминокиселината бета-аланин. Бета-аланин е ценен заради способността си да повишава мускулната сила и издръжливостта при интензивни тренировки и да намалява  мускулната умора. Действайки по този начин, аминокиселината Ви позволява по-продължително и интензивно физическо натоварване. Тоест, позволява продължителни и натоварващи тренировки и упражнения. Физическото натоварване, независимо с какъв спорт се занимавате, неминуемо води до увеличаване киселинността в мускулите. Като резултат, мускулната активност драстично  спада, а Вие сте заплашени от появата на мускулни крампи.

Бета-аланин намалява  натрупаната киселинност в мускулната тъкан, като благодарение на това Вие ще сте в състояние да поддържате силата и мощта на мускулите си по-дълго време. Също така, бета-аланин повишава нивата на карнозин в мускулите. Когато приемате продукта  , Carnosyn, аминокиселината бета-аланин попада във вашето тяло и след това се трансформира в карнозин, който значително повишава  количеството на работата, която можете  да изпълнявате с  най-висок интензитет. Казано по-просто, бета-аланин ще Ви помогне да тренирате още по-здраво в залата и да постигате максимално добри резултати. Друго важно за атлетите свойство на карнозина, е неговата способност да ускорява възстановяването на мускулната тъкан, в резултат на което ще можете да посещавате залата по-често.

Аминокиселината бета-аланин осигурява производството на повече енергия, подпомага постигането на оптимална издържливост, увеличава работоспособността и активността на мускулите, стимулира чиста мускулна маса и понижава умората. Благодарение на тези полезни качества на аминокиселината, продукта  Carnosyn ще помогне на всеки атлет да тренира с повече сила и мощ. Ако усещате, че тренировките Ви са в застой и имате нужда от ефективен катализатор, опитайте Carnosyn!

Начин на употреба: Приемайте  1 чаена лъжичка (5 гр.) дневно.

Разфасовка: 250 грама

Състав:

san-carnosyn-250gr-img

Дозировка
Доза 5 g
Дози в опаковка 50
Съставки
Бета Аланин 5 g
5 SAN Carnosyn 250 гр
Това е Бета Аланина, който е готов да задоволи и най претенциозните потребители. Казвам това, защото аз съм един от тях и не правя никакъв компромис с качеството на това което приемам като хранителни добавки.
Напишете отзив
    Лош           Добър

SAN Carnosyn 250 гр

  • Производител: SAN
  • Код на продукта: SAN Carnosyn 250 гр
  • Наличност: В наличност
50.00 лв
Бърза поръчка