Olimp Chrom Activ 200 μg 60 таблеткиOlimp Chrom Activ 200 μg 60 таблетки1
Olimp Chrom Activ 200 μg 60 таблетки
18.00 лв
product header
Olimp Chrom Activ 200 μg 60 таблеткиOlimp Chrom Activ 200 μg 60 таблетки

Хромът е минерал, който хората изискват в много малки количества. Той  подобрява  действието на инсулина - хормон, от решаващо значение за обмяната на веществата и съхранението  на въглехидратите , мазнините  и протеините  в организма. Хрома  също така изглежда е  пряко ангажиран, с  метаболизма на въглехидрати, мазнини, и протеини. Съдържанието на хром в почвата постоянно намалява. Трудно е да се получи препоръчителната дневна доза хром само с храната. Допълване на диетата  с хром,  дава много ползи за здравето. Този минерал  е малко известен бустер за  загуба на тегло. Той също така помага при депресия и намалява риска от инфаркт. Chrom Activ на Olimp Laboratories  е хранителна добавка, която осигурява големи количества хром  - 200 микрограма  йони на елемента в една таблетка, и е чудесно средство да допълните диетата си с този важен минерал.

Ползи от приема на Chrom Activ:

  • Регулиране и поддържане на правилен метаболизъм
  • Поддържане нормални нива на кръвната захар
  • Осигуряване на повече енергия
  • Редуциране на апетита
  • Благотворно повлияване на леки депресивни състояния
  • Подпомагане на процеса на отслабване

Ползите за здравето от допълнителния прием на хром са много, като най – известната е способността на хрома да  контролира  кръвната захар, като прави тялото по-чувствително към инсулин. Инсулинът е хормон, отговорен за транспортиране  на захар в клетките бързо и ефективно. Това свойство на хрома, всъщност предпазва от превръщането на захарта в излишни мазнини, съхранени в тялото. Ето защо, допълването с хром може да даде  50% по – голям тласък в изгарянето на мазнините, като едновременно с това, Вие не губите мускулна маса.  Хората с ниски нива на енергия, също трябва  да помислят за допълнителен прием на хром! Причината за това е, че хрома   е отговорен за подпомагане на организма при превръщането на въглехидратите, белтъчините и мазнините  в енергия. Допълването  с хром може да помогне на вашите тренировки,  чрез увеличаване на енергийните нива.

Допълване с хром е от полза и хората, страдащи от депресия и ниска мотивация, тъй като ниските нива на хром в тялото, са пряко свързани с намаляване секрецията на серотонин в мозъка-хормона на щастието. Допълнителния прием на хром, може да се окаже полезен за намаляване на високото кръвно налягане.Той също така подпомага функцията на черния дроб, което намалява количеството на холестерола в организма. Тези свойства на хрома, могат да са важна стъпка, към намаляване на риска от сърдечни атаки. Дали се нуждаете от приема на продукта Chrom Activ? Ако сте спортист, Вие изхвърляте хром с потта, и трябва да помислите за допълнителен прием. Ако имате непоносимост към глюкоза, също можете да се възползвате от допълване  с хром. Помислете за приема на хром, и  ако сте депресирани и неактивни.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула дневно след хранене.

Напишете отзив
    Лош           Добър

Olimp Chrom Activ 200 μg 60 таблетки

  • Производител: Olimp
  • Код на продукта: Olimp Chrom Activ 200 μg 60 таблетки
  • Наличност: В наличност
18.00 лв
Бърза поръчка