NOW Potassium Gluconate 100 таблеткиNOW14601
NOW Potassium Gluconate 100 таблетки
22.00 лв
product header
NOW Potassium Gluconate 100 таблеткиNOW1460

Potassium Gluconate Ви осигурява един важен минерал, който може да подпомогне пренасянето на хранителните вещества във Вашето тяло. Този продукт е създаден и за да Ви осигури още една много важна възможна полза. Тя се състои в качествена подкрепа за сърдечната Ви дейност. Potassium Gluconate също така може да изиграе стабилна роля за подпомагане на мускулните Ви съкращения.

Този продукт е създаден с грижа за Вашето здраве. Неговата формула е натурална и следва да Ви осигури редица други възможности. Така например Potassium Gluconate е изцяло в състояние да се погрижи и за Вашите бъбреци, както и за щитовидната и надбъбречните Ви жлези. Самият калий в неговата формула има възможност да участва в редица функции на Вашия организъм.

Potassium Gluconate може да Ви укаже голяма подкрепа при поддържането на водния баланс в тялото Ви. Също така с негова помощ Вие лесно можете да се погрижите да осигурите балансиране и на киселинните Ви нива, както и на невромускулните Ви функции. Освен това самият калий е важен и за транспортирането на хранителни вещества през Вашите клетъчни мембрани.
 

Potassium Gluconate осигурява още ползи

  • Подпомагане на предаването на електрични импулси до сърцето Ви;
  • Подкрепа при мускулните Ви съкращения;
  • Защита за Вашата щитовидна и надбъбречни жлези, която се грижи за тяхната функционалност;
  • Подкрепа при тренировъчна дейност в случай на мускулна болезненост и други ползи.


В случай на калиев дефицит могат да се наблюдават редица негативни последици. Сред тях са различни проблеми при имунната Ви система, концентрацията Ви, както и загуба на мускулна маса и образуване на крампи. Potassium Gluconate има възможност да Ви помогне да избегнете всичко това. Неговата формула може да поддържа калия в организма Ви в норма.

Начин на употреба: Една доза 1-5 пъти дневно, с храната.

Състав:

Доза 1 таблетка  
Дози в опаковка 100  
Калий 99 мг 3%
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден
Дозировка
Доза 1 таблетка
Дози в опаковка 100
Съставки
Калий 99 мг
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Potassium Gluconate 100 таблетки

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW1460
  • Наличност: В наличност
22.00 лв
Бърза поръчка