Scitec ZMA (ZMB6) 60 капсулиsciteczma

ZMA


ZMA (ZMB6) e комбинация от Цинк,Магнезий и Витамин B6, която оптимизира общото физическо състояние, растежа и възстановяването!

 

scitec_zmb6


Интензивното трениране, недостатъчното време през ежедневието за нормално хранене и още фактори покрай средата, в която живеем могат да увеличат риска от липса и недостиг на важни минерали и витамини, включително и цинк, магнезии и витамин Б6.

Този продукт ще ви помогне в борбата с този недостиг, ще оптимизира анаболните хормонални нива, възстановяването и ще облеки вашия сън.

Начин на употреба : За възрастни, приемайте по 2 капсули на ден 30 минути преди сън. За жени и мъже ( тинейджъри ), приемайте само 1 капсула. Винаги приемайте на гладен стомах и избягвайте приема на ZMA в комбинация с продукти с високо съдържание на калции.

Разфасовка: 60 капсули

Състав:

scitec-zmb6-info

 

 

 

 

 

 

 

5 Scitec ZMA (ZMB6) 60 капсули
Здравейте, актуализирахме етикета. Милиграмите са същите.
5 Scitec ZMA (ZMB6) 60 капсули
Струва ми се, че съдържанието което е публикувано е объркано. Според сайтек магнезия не е аспартат, а е оксид, цинка е сулфат монохидрат. Вероятно затова и цената е доста по-ниска спрямо конкурентните продукти.
5 Scitec ZMA (ZMB6) 60 капсули
na gladno predi lqgane ? i kak zaspq gladen motafuck
5 Scitec ZMA (ZMB6) 60 капсули
awe vijda mi sa dosta evtino,dali ima efekt ot tova nesto
5 Scitec ZMA (ZMB6) 60 капсули
Изключително добър продукт.
5 Scitec ZMA (ZMB6) 60 капсули
Много е добър ! Още на първата нощ показа изключителен ефект ! А и да не говорим на каква цена, всеки който се колебае дали да го вземе , да не се чуди направо да поръчва :) ...
5 Scitec ZMA (ZMB6) 60 капсули
много добър продукт!

Напишете отзив

    Лош           Добър

Scitec ZMA (ZMB6) 60 капсули

Безплатна Доставка

При поръчка над 40 лв.

  • Производител: SCITEC Nutrition
  • Код на продукта: sciteczma
  • Наличност: В наличност
  • 27.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359

Тагове: Минерали, Тест стимулатори, възстановяване, zma, магнезий, тестостерон, сила, цинк, витамин б6, scitec zma, b6, zmb6