NOW Beta 1,3/1,6 D-Glucan 90 капсулиNOW30541
NOW Beta 1,3/1,6 D-Glucan 90 капсули
60.00 лв
product header
NOW Beta 1,3/1,6 D-Glucan 90 капсулиNOW3054

Beta 1,3/1,6- D Glucan има възможност да се погрижи за Вашата имунна система. С помощта на този продукт тя може да стане силна и същевременно да се запази в този вид. Проучванията над неговата формула показват, че този артикул е способен да укаже стимулиращ ефект над Вашата макрофагова активност. Продуктът е създаден по такъв начин, че да е подходящ за употреба и от вегетарианци.

Beta 1,3/1,6- D –Glucan разчита на съставката бета-глюкан, която е много силен и изключително биоактивен въглехидрат. Учените са установили възможност за неговото добиване от клетъчната стена на хлебната мая. Последното е известно сред научните среди и като saccharomyces cerevisiae. Beta 1,3/1,6- D –Glucan е създаден, за да Ви предостави всички възможни ползи на основната си съставка.

Така например този продукт би могъл да изиграе много важна роля при ускоряването на Вашите телесни възстановителни процеси. В частност това действие може да подпомогне увредените Ви тъкани и разбира се клетки. Beta 1,3/1,6- D –Glucan е важен за Вашата имунна система. С помощта на този продукт тя може да увеличи способността си да Ви предпази от различни заболявания.
 

Beta 1,3/1,6- D Glucan помага още за

  • Ускоряване на телесните Ви възстановителни процеси
  • Подкрепа в случай на физически и/или емоционален стрес
  • Действа в случай на висок риск от заболяване на сърдечно-съдовата Ви система
  • Има възможност да намали избирателно лошия Ви холестерол и други


Beta 1,3/1,6- D –Glucan е снабден с още една съставка. Тя представлява екстракт от гъби маитаке, които са способни да постигнат синергичен ефект при взаимодействието им с бета-глюканите, които този артикул Ви осигурява. Така на практика комбинацията от тези съставки следва да увеличи цялостната ефективност на формулата на този натурален артикул.

Начин на употреба: 1 капсула дневно.

Състав:

Доза 1 капсула  
Дози в опаковка 90  
Билки
Maitake Mushroom (powder) 160 мг  
Ензими
Beta - 1,3/1,6 -D- Glucan Powder (from Saccharomyces cerevisiae) 100 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Beta 1,3/1,6 D-Glucan 90 капсули

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW3054
  • Наличност: В наличност
60.00 лв
Бърза поръчка