Haya Hair Skin Nails 60 капсулиHaya Hair Skin Nails 60 капсули1
Haya Hair Skin Nails 60 капсули
25.00 лв
product header
Haya Hair Skin Nails 60 капсулиHaya Hair Skin Nails 60 капсули

Външният  вид е от определящо значение за вашите успехи. Ето защо, много от Вас се интересуват от средство за поддържане на здрави и красиви коса, кожа, и нокти. Една небалансирана диета,  замърсена вода, или неадекватни козметични продукти,  имат отрицателен ефект върху кожата, косата и ноктите.Можете  безкрайно да експериментирате с различни продукти, които да се грижат за външния Ви вид, но без успех. Ние ще Ви спестим време, нерви и пари, като Ви предложим една високоефективна формула за коса кожа и нокти - Hair, Skin, and Nails (Коса Кожа и Нокти ) на Haya Labs.

Защо да изберете точно Коса Кожа и Нокти?

  • Натурален продукт доставящ всички хранителни вещества необходими за здравето на кожата, косата и ноктите
  • Прави косата еластична, блестяща и гъста
  • Поддържа ноктите здрави
  • Прави кожата копринено нежна и я предпазва от бръчки
  • Осигурява антиоксидантна защита


Коса Кожа и Нокти е отличен продукт, който ще набави всички елементи, които са от ключово значение за здравето и красотата на кожата, косата, и ноктите Ви. Тази формула съдържа биотин, който ще спомогне за  оптимизиране растежа  на  косата, еластичността на кожата и здравината на ноктите. Продукта съдържа и колаген тип 2, който е много важен протеин за цялото тяло, и най – вече за кожата. В случая, колагена ще възвърне красотата и гладкостта на вашата кожа. Витамин С, който също присъства в продукта, благодарение на антиоксидантните си свойства ще забави стареенето на кожата, и появата на бръчки.

Коса Кожа и Нокти съдържа също така и важни антиоксиданти, които обновяват и подхранват клетките в дълбочина. Разбира се, не могат да не се споменат и съставки като силиций, МСМ, ленено семе и др. Всъщност, формулата на Коса Кожа и Нокти съчетава традиционните витамини и минерали, с билки, аминокиселини и други полезни вещества, които действайки заедно укрепват косата, кожата и токтите. Коса Кожа и Нокти осигурява красота, идваща отвътре!

Начин на употреба: Приемайте по 2 капсули на ден с храната.

Състав:

коса кожа нокти

Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 30
Съставки
Витамин А 2666 IU
Витамин Е 30 IU
Витамин С 80 mg
Зелен чай екстракт 25 mg
Колаген тип II 300 mg
Л-метионин 25 mg
Мед 1 mg
Млечен бодил екстракт 25 mg
МСМ 25 mg
Селен 35 mcg
Силикон (Силиконов диоксид) 2 mg
Цинк 5 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Hair Skin Nails 60 капсули

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya Hair Skin Nails 60 капсули
  • Наличност: В наличност
25.00 лв
Бърза поръчка