NOW EGCG Зелен Чай 90 капсулиNOW47041
NOW EGCG Зелен Чай 90 капсули
42.00 лв
product header
NOW EGCG Зелен Чай 90 капсулиNOW4704

Зелен чай


Зелен чай ускорява метаболизма, като увеличава нивата на мозъчния химикал норепинефрин (норадреналин). Освен “полифеноли” зеленият чай съдържа и “катехини”. Eдин от тези катехини, отговорен за силните антиоксидантни свойства на зеления чай, е EGCg - епигалокатехин галат. EGCg е основна съставка в повечето фетбърнъри на пазара.

Зелен чай възпрепятства развитието на невродегенеративни болести като Алцхаймер и Паркинсон, предпазва от ракови болести, понижава нивата на холестерола, намалява риска от съсиреци в кръвоносните съдове, спомага за регулацията на кръвната захар и нивата на инсулина. Зелен чай съдържа съединения, наречени “полифеноли”, както и фитохимикали, които имат антиоксидантни, противобактериални, противовирусни и други свойства които укрепват здравето. Използва се като мощен енергетик поради съдържанието си на кофеин.

Зелен чай също така предотвратява стареенето на клетъчните мембрани, като намалява вредното въздействие на свободните радикали. Подпомага възможностите на тялото да използва мазнините като енергиен източник.

Начин на употреба: 1-3 дози дневно.

Продуктът не е лекарствено средство.

 
 
  Стойност % от дневна доза
Дозировка  
Доза 1 капсула -
Дози в опаковка 90 -
Антиоксиданти  
Decaffeinated Green Tea 50  mg -
Зелен чай (Green Tea) 400  mg -
* Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден
Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 90
Съставки
Безкофеинов зелен чай 50 mg
Зелен чай екстракт 400 mg
5 NOW EGCG Зелен Чай 90 капсули
В този изкуствен свят изпълнен с Е-та, човек трябва, да се замисли с какво може да бъде полезен на себе си. Смятам, че зеления чай е един изключителен антиоксидант, който оказва изключителна подкрепа на организма.
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW EGCG Зелен Чай 90 капсули

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW4704
  • Наличност: В наличност
42.00 лв
Бърза поръчка