Whey Protein Isolate - Суроватъчен протеин изолат

Публикувано от Лидия Костова 10/09/2011 0 Коментари Фитнес добавки,

Whey Protein Isolate - Супер протеин

 

1.  Какво представлява Whey Protein Isolate?

Има много източници на протеин но суроватъчният е най-добрият . Той се извлича от млякото. По време на процеса на превръщането на млякото в сирене се отделя суроватъчен протеин.

Протеина може да бъде намерен в различни храни - основно в месото,  млечните  продукти,  яйцата, изварата, соята и др.

whey protein isolate

Въпреки това, нито един от тези източници не може да се сравнява по качество и лекота на усвояване като суроватъчният протеин.  Whey Protein Isolate има най-високата стойност при предоставянето на разклонената верига аминокиселини, които водят до изграждането и задържането на мускулната тъкан.

2.  Какво показват научните изследвания?

Whey Protein Isolate ( най-високото качество и най-добрата форма на протеин) е  невероятен продукт.  Той дава на тялото  необходимите елементи за производството на аминокиселини, които се използват за изграждането на мускулна тъкан.  Уау!  Почти всеки културист знае значението на протеиновите добавки.  Провеждани  са проучвания, които сравняват Whey Protein с други източници.  Те са установили, че суроватъчният протеин съдържа перфектна комбинация от всичките аминокиселини и само правилни концентрации, за оптимална производителност в тялото.

Whey Protein - най-важният протеин

Да не говорим за ползите от суроватъчния протеин върху  имунната система , в съответствие с документирани научни изследвания.  Суроватъчният протеин, също така играе роля на антиоксидант и строител на имунната система.  Най-важното е, че последователен прием на суроватъчен протеин в комбинация с тренировките  ще доведат до  последователно изграждане на мускулите.

3.   Какви са симптомите на дефицит на Whey Protein?

Whey Protein е много, много важен за културистите и хората на диета!  Тъй като спортистите и културистите тренират често, протеиновите нива се изчерпват.  Висококачественият протеин от суроватка не само  ще възстанови мускулите ви по-бързо , но ще ги накара и да растат. За тези, които са на диета, приема на протеин ще балансира нивата на кръвната захар, което няма да ни прави толкова податливи на неистово хранене и ще ни даде повече енергия и по-голяма загуба на мазнини.  Whey Protein ни позволява  да контролираме своята диета ефективно.

4. Какъв трябва да бъде приема на суроватъчен протеин?  Има ли някакви странични ефекти?

Сериозните спортисти често консумират 250 грама суроватъчен протеин на ден.  Културисти, които искат наистина бърз и сериозен ефект (и изгарянето на сериозни калории), обикновенно консумират 150 грама на ден.  Изключително високи дози от суроватъчния протеин не се препоръчват, тъй като това ще доведе до претоварване на  черния дроб  и вие няма да получите същите ползи както сравнено с последователен по-малък прием, взет от три до пет пъти на ден.

Използвайте, когато тренирате, и няма да съжалявате!

Напишете вашия коментар