CELLUCOR C4 30 дозиCELLUCOR C4 1
CELLUCOR C4 30 дози
69.00 лв
product header
CELLUCOR C4 30 дозиCELLUCOR C4

C4 е създаден, за да Ви осигури един от най-важните фактори за най-качествената тренировка, която можете да направите – енергия. Да тази формула е проектирана с явната цел да увеличи Вашите енергийни нива и те да достигнат своя максимум. Така всяко упражнение ще бъде правено по-продължително и по-полезно. C4 е във прахообразна форма.

Формулата му е създадена, посредством използването на една наистина нова технология за снабдяване на тялото Ви с нитрат (NO3). C4 Ви осигурява и креатин. Неслучайно редица спортни атлети са определили този артикул като възможно най-добрия начин да увеличите възможностите Ви преди тренировка. Действието му също така ще укаже стимулиращ ефект над мисловната Ви дейност, мускулите Ви и цялостния Ви тренировъчен режим.

 


 C4 ще Ви осигури:

 

 

  • Мощно напомпване.
  • Наличие на креатин нитрат, който е получен от изходните варианти на самия креатин и на самия нитрат.
  • По-добра разтворимост.
  • Възможно най-доброто усвояване.
  • Пълна липса на странични ефекти.
  • Изключителен енергиен прилив и много други ползи.


C4 Ви кара да правите повече и повече повторения. Забравете за изтощението! Насладете се на мощта, която ще струи от тялото Ви. Силата Ви просто ще вцепенява Вашите съперници. Доминацията, която ще постигнете във фитнес залата ще бъде пълна и безусловна. Всеки ще се възхищава на Вашия прогрес. Самочувствието Ви ще бъде подобрено драстично.

 

 

C4 СЕ ПРЕДЛАГА И В ПО-ГОЛЯМА И ПО-ИЗГОДНА ОПАКОВКА ОТ 60 ДОЗИ

КЛИКНИ ТУК https://www.fitneshrani.com/category/brand/cellucor/


C4 е създаден за всеки, който наистина иска да постигне максималното, на което е способен! Този продукт е професионален и много мощен. С него ще сте във върховна физическа форма, а мощта Ви ще е експлозивна. Искате да сте абсолютно издръжливи? C4 е решението на този проблем. Край на неефективните тренировки. С C4 Вие пренасяте Вашия режим на ново и много по-високо ниво. Това е продуктът за истинските професионалисти!

Начин на употреба: 1-2 дози се смесват с вода или сок и шейкът се пие 15-30 минути преди тренировка. Започнете с прием на една доза, за да прецените поносимостта Ви към тази формула.

Разфасовка: 30 дози за 30 тренировки

Състав:

Дозировка
Доза 5.7 g
Дози в опаковка 30
Съставки
Аргинин 1000 mg
Бета Аланин 1500 mg
Витамин В12 35 mcg
Витамин С 250 mg
Въглехидрати 1 g
Енергиен бленд 741 mg
Калории 5
Калций 28 mg
Креатин нитрат 1000 mg
Ниацин 30 mg
Фолиева киселина 250 mcg
4 CELLUCOR C4 30 дози
Просто топ продукт. Енергия, издръжливост, сила.
5 CELLUCOR C4 30 дози
Това е хранителна добавка, няма как да вреди.
5 CELLUCOR C4 30 дози
Вреди ли ?
5 CELLUCOR C4 30 дози
Мога да кажа , че това е един страхотен продукт, ползвал съм доста различни видове буустъри, и този е единственият който в период от 30 дни на ползвае (1 пълна опаковка) всеки път ме вдигаше и ме пълнеше с енергия, и ми даваше сила! Препоръчвам го на всеки които е употребявал BOOSTers до сега, ще ви хареса ;)
Напишете отзив
    Лош           Добър

CELLUCOR C4 30 дози

  • Производител: Cellucor
  • Код на продукта: CELLUCOR C4
  • Наличност: В наличност
69.00 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка