CELLUCOR C4 Extreme 60 дозиCELLUCOR C4 Extreme 60 дози1
CELLUCOR C4 Extreme 60 дози
99.00 лв
product header
CELLUCOR C4 Extreme 60 дозиCELLUCOR C4 Extreme 60 дози

В света на хранителните добавки, се води нещо като малка война. Хиляди марки и стотици хиляди продукти, всеки от които обещава невероятни ефекти. Повечето от бодибилдърите и спортистите прескачан от продукт на продукт, търсейки светия граал на спортните добавки. Какво е нужно за перфектни тренировки и пожънати успехи? Енергия разбира се! И ако до сега сте изпробвали продукти, които твърдят че ще Ви осигурят енергия, но без успех, значи е време да опитате C4 Extreme на Cellucor. С тази добавка, Вие ще сте в състояние да направите вашите тренировки по – резултатни от всякога, защото ще чувствате прилив на енергия от началото до края. Повече повторения, повече серии и в крайна сметка повече мускули. Това е C4 Extreme!

c4-1

Основни характеристики на C4 Extreme:

  • Продукт за екстремно повишаване на енергията
  • Цели 60 дози за 60 тренировки
  • Съдържа Бета аланин, Креатин Нитрат и Аргинин Алфа-кетоглутарат
  • Бързо усвояване
  • Отлична разтворимост


C4 Extreme Ви осигурява креатин нитрат. Това е много напреднала форма на креатин, който доставя мигновена сила и помага  за възстановяването Ви, без страничните ефекти на креатин монохидрат, като задържане на вода или подуване на корема. В тази си форма, креатина е в състояние да се предпази от  повреда в стомаха, което води до по-голяма абсорбция, а от там до по – високи нива на енергията в мускулите. C4 Extreme съдържа също и бета-аланин, който помага за произвеждането на карнозин в мускулите. Това повишава нивата на енергия, поддържа мускулната издръжливост и подобрява производителността Ви по време на тренировката. Бета-аланин е ефективна аминокиселина, предпазваща от настъпването на  умора, а също така предотвратява натрупването на млечна киселина в скелетните мускули. Това ще Ви помогне да тренирате по – добре и по – дълго.

Формулата на C4 Extreme включва и Аргинин AKG (алфа-кетоглутарат). Той е мощен прекурсор на азотния оксид. В тази си роля, AKG повишава кръвоснабдяването на мускулите  и силата. Също така  стимулира хормона на растежа и секрецията на инсулин. Азотния оксид както знаете, е ефективен вазодилататор, разширяващ   кръвоносните съдове  в мускулите, което води до подобряване на кръвния поток, по – големи мускулни помпи  и по-ефективна доставка на хранителни вещества.  C4 Extreme съдържа и други вещества, които подпомагат повишаването на енергийните нива. Този продукт не е като никой друг, който сте опитвали до сега. С C4 Extreme Вие ще имате толкова много енергия, че кръвта Ви “ще ври и кипи“!

Начин на употреба: 1-2 дози C4 Extreme се смесват с вода или сок и шейкът се приема 15-30 мин. преди тренировка. Започнете с  прием на една доза, за да  прецените поносимостта си.

Разфасовка: 60 дози

Състав:

 

Cellucor_-_C4_Extreme_60_Servings_fact-600x600

 

Дозировка
Доза 5 g
Дози в опаковка 60
Съставки
Аргинин 1000 mg
Бета Аланин 1500 mg
Витамин В12 35 mcg
Енергиен бленд 266 mg
Калций 2 mg
Креатин нитрат 1000 mg
Фолат 250 mcg
5 CELLUCOR C4 Extreme 60 дози
Чувствам се като диво животно след приема му !
Напишете отзив
    Лош           Добър

CELLUCOR C4 Extreme 60 дози

  • Производител: Cellucor
  • Код на продукта: CELLUCOR C4 Extreme 60 дози
  • Наличност: В наличност
99.00 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка