Най-добрите продукти за отслабване и изгаряне на мазнините

Публикувано от Лидия Костова 09/12/2011 0 Коментари Фитнес добавки,

Продуктите за отслабване може да ускорят изгарянето на мазнините по няколко начина. Тези изгарящи ненужните мазнини продукти, съдържат съставки, които увеличават скоростта на метаболизма, подтискат апетита, намаляват производството на хормона на стреса - кортизол и увеличават активността на щитовидната жлеза.

продукт за отслабване

Никоя добавка или продукт за загуба на тегло няма да изгорят от само себе си мазнините по вас, но ефективен продукт за отслабване наистина може да ускори скоростта на загубата на телесни мазнини, когато се комбинира с правилна диета и тренировки. Това са петте най-продавани хранителни добавки за отслабване, според сайта bodybuilding.com
 

Animal Cuts


Новата и подобрена  формула на Universal Animal Cuts съчетава кофеин, гуарана, yerba mate, Coleus forskohlii и малинови кетони, които наистина  стимулират термогенезата. Междувременно другите съставки като Ashwagandha, екстракт от магнолия и Rhodiola Rosea поддържат ниско нивото на кортизол. Animal Cuts също съдържа и диуретици за изхърляне на ненужната вода.

Lipo 6


Lipo 6 е победител за 2006 г. и 2007 г. в категорията "Енергиен продукт" на годината и победител в категорията "Продукт за загуба на мазнини" за годините 2005, 2006 и 2007 г. на интернет страницата на най-големият сайт за фитнес bodybuilding.com. Популярната формула за отслабване включва синефрин, гугулстерони, йохимбе, кофеин и биоперин. Оригиналната формула на Nutrex е тествана във времето и е единственият продукт за изгаряне на мазнини, който използва течни капсули, подходящи и за вегетарианци.

Hydroxycut Hardcore X


Най-новият MuscleTech продукт - Hydroxycut  съдържа съставка, която повишава норепинефрин, един от хормоните на организма, който разгражда мастните киселини за използването на енергия. В допълнение, Hydroxycut Hardcore X съдържа MCT  (средноверижни триглицериди), лют червен пипер и няколко мощни аминокиселини. Този продукт може да даде тласък на енергията за увеличена интензивност на тренировките и издръжливост.
 

Lipo 6 Black


Подобрявайки ефективността на своят популярна Lipo 6, Nutrex вдигна летвата на стимулантите.  В Lipo 6 Black са използвани Diiodo-L-thryonine, три форми на Йохимбе и B-PEA, както и две форми на синефрин и кофеин, което води до мощно изгаряне на мазнините.

Напишете вашия коментар