Как да влезем във форма за лятото

Публикувано от Лидия Костова 15/03/2018 0 Коментари Здраве и красота,

3 лесни начина да влезем във форма за лятото!

„Лелее, как съм се отпуснал/а от тази зима!!!“ - това е реакцията на човек, който се поглежда в огледалото и не харесва отражението си в него! С наближаването на лятото, всеки уважаващ себе си човек търси начини да свали килограми и да стегне тялото си. Както е добре познато, всяко начало е трудно. Още повече, ако сте се отдали на мързелуване и хапване на вкусни пици през зимата, сега ще трябва да се поозорите повечко в залата и извън нея. А с помощта на тази статия и някоя друга хранителна добавка, можете да постигнете желаните резултати 2 пъти по-бързо.

Едно от най-важните неща, които трябва да знаем, когато искаме да влезем във форма, е че това няма как да стане с магическа пръчка или да се надяваме само и единствено на хранителните добавки, които приемаме. Важно е да имате подходящ хранителен режим, както и тренировъчна програма. Ако сте решили сериозно да се впуснете в прехода на отслабване и сте решителен човек, Вие сте на правилното място! Ще Ви дадем основни знания, с помощта на които ще успеете да свалите излишните килограми.

Да започнем с най-важното: Правилният избор на храна!

За да постигнете желаните резултати ще е нужно да забравите за вредните си хранителни навици между основните ястия, като например да ядете чипсове, вафли, бирени фъстъци, шоколад и други подобни  храни, които са с ниска хранителна стойност и с много калории. Време е да ги замените с плодове, кисело мляко, сурови ядки, яйца, многозърнест хляб, салата, риба и още куп други полезни за Вас храни. По този начин Вие ще засилите Вашият метаболизъм и тялото Ви ще е готово да изхаби повече калории от преди.

Наблегнете и на храните с високо съдържание на фибри, например овесените ядки, елда, лимец и други зърнени култури. Фибрите са изключително важни за човека, който иска да отслабне, защото тялото Ви не може да ги обработи и да извлече енергия от тях, а докато то прави опити, изгаря калории и същевременно Ви кара да се чувствате сити.

Също за забързването на метаболизмът е полезно да се намали и интервала между храненията, като консумирате по-малки порции по-често. Забравете още и за газираните напитки, натуралните сокове и всякакъв вид алкохол! Вместо тях наблегнете на целите плодове и зеленчуци, които съдържат гореспоменатите от нас фибри.

ПИЙТЕ ВОДА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!

Минимум 1.5 литра на ден! Започвайте денят си с чаша вода, която е със стайна температура и го завършвайте така. Никога не си позволявайте да почувствате жажда, а ако това се случи, значи е настъпила дехидратация, а Вие не искате това да се случва! Диетата е начин за създаване на калориен дефицит и по този начин Вие губите тегло, като приемате по-малко калории, отколкото са Ви нужни.

 Кои упражнения и тренировки са подходящи?

Освен правилният избор на храна, за да влезете във форма Вие също трябва да повишите и активността си. Един от начините е да включите кардио тренировките в ежедневието си. Кардио упражнение е всяко упражнение, което повишава честотата на сърдечният Ви ритъм и по този начин Ви се засилва метаболизма. 

Кардиото е друг инструмент за създаване на калориен дефицит, с помощта на който губите тегло. То е много важна част от тренировката Ви, независимо дали искате да намалите излишните мазнини и да редуцирате теглото си или просто да поддържате добра спортна форма. Също има и много здравословни ползи, като увеличава здравето на сърцето, повишава издръжливостта, ускорява метаболизма, намалява стреса, балансира хормоните и може да намали риска от сърдечни заболявания. Друг начин е, като повишите интензитетът на тренировката Ви.

Като вкарате такива упражнения, като бягането, плуването, каране на колело, крос тренажор и други, като накарате тялото Ви да работи на 90-100% за 30-45 секунди, последвани от 2-3 минути на 50% от възможностите Ви и после пак на 90-100% и това го повтаряте няколко пъти. Освен, че горите повече калории по този начин, интервалните тренировки имат и следтренировъчен ефект, благодарение на който тялото Ви продължава да изгаря калории до няколко часа, след като сте приключили с тренировката.

Поради голямата интензивност Ви препоръчваме да не ги правите всеки ден, а максимум 4 пъти в седмицата. Трети начин е, като включвате в ежедневието си карането на колело, ходене на работа пеша или дълги разходки с домашния Ви любимец, танци, качване по стълбите пеша и още много различни дейности, включващи физическа активност.

Ходенето пеша например е една от най-пренебрегваните дейности в днешно време. Толкова са привикнали повечето хора към автомобилите си, че отиват до хранителният магазин с колата си, който е на 200 метра.. Без думи. Има много начини за отслабване, но започнете с изброените от нас и ще видите какъв ефект ще постигнете!

Какви хранителни добавки да приемем за по-добър и по-бърз ефект?

Тук ще Ви препоръчаме 3 от най-добрите продукта, купувани от клиенти през изминалата година:

1. SAN Tight Xtreme Reloaded

- Мощен фетбърнър;
- Формула без странични ефекти;
- Изгаряне на мазнините в 4 фази;
- Повишаване на енергията;
- Ускорява значително метаболизма;
- Намалява и потиска апетита.


2. Scitec HCA-Chitosan

- Редуциране на излишното тегло без драстично гладуване;
- Подобряване обмяната на веществата;
- Намаляване количеството мазнини, които тялото усвоява;
- Предотвратяване  натрупването на мазнини в тялото;
- Понижаване на  холестерола;
- Подобряване работата на храносмилателната система.

3. Haya Hoodia Extract

- Натурална хранителна добавка;
- Ограничава апетита;
- Повишава енергията;
- Подпомага отслабването.

НО, за да Ви помогнат тези хранителни добавки и да имат ефект, от Ваша страна ще е нужна воля, силен характер и решителност, за да докажете, че наистина желаете да отслабнете! Защото има хора, които се оплакват, че няма разлика преди и след употребата на дадения продукт, но ние от екипа на FitnesHrani Ви обещаваме, че спазвате ли посочените по-горе съвети и приемате някоя от посочените добавки или други от категория „Отслабване“ в нашият сайт, ще останете доволни и удовлетворени от постигнатия резултат!

В краят на краищата, важното е да си поставим постижими цели за даден период от време. Да влезете и да останете във форма е труден процес, при който се изискват още сериозност и отдаденост към себе си и спорта.

Определено ще имате дни, в които ще Ви се прииска да си хапнете малко шоколад или да си вземете само една лъжичка сладолед от кутията и после още една и още една и още една и после отивате с колата до магазинчето отсреща за още сладолед и всичко отива по дяволите! За това се въоръжете с търпение, воля и мотивация!

Придържайте се към основата, която сме Ви дали, направете си тренировъчен, хранителен режим, вижте как ще се чувствате най-добре и какъв ефект ще постигнете, създайте си тези здравословни навици и гледайте резултатите как ще дойдат сами! Запишете си любимата музика, която Ви надъхва и мотивира, докато тренирате!

Изберете си някого за пример, на когото искате да приличате физически! Знайте от къде сте тръгнали, какво искате да постигнете и защо сте започнали! Получите ли желаните килограми, гарантирано ще има не само физически резултати, като това походката Ви да стане по-лека, да се потите по-малко, тялото Ви да е тонизирано, а и психически Вие ще сте по-самоуверен и сигурен във възможностите си, защото сте постигнали нещо ГОЛЯМО и значително за самите Вас!

Ще живеете в изцяло различен свят, където всичко е постижимо, имате ли нужните качества за това! Пожелаваме Ви успех в начинанието и бъдете здрави и силни!

Поздрави,
Екипът на FitnesHrani.com!