Как да правим цикъл с креатин за най-добри резултати

Публикувано от Лидия Костова 03/11/2011 2 Коментари Фитнес добавки,

Цикъл с креатин за най-голям ефект


Как включването и изключването на креатин към вашият суплиментарен план, може да допринесе за бърз и забележим напредък.

Креатин монохидрат е царят на хранителните добавки. Ако вече сте приемали от него, то тогава знаете колко колко добре работи. Ето и начина, по който може да работи даже ОЩЕ по-добре.
 

Цикъл с креатин


  • Въпреки че не е доказано, че предизвиква проблеми, когато се приема в дългосрочен план, може да имате възможност да получите по-добри и дългосрочни резултати чрез правене на цикъл с него

  • Използвайте креатин без да пропускате прием в продължение на два до максимум три месеца.

  • След този етап направете около месец до шест седмици почивка от него.

  • Ако сте били на креатин за достатъчно дълго време, след като го спрете, Вие ще забележите разликата в нивата на вашата енергия и сила. Те бавно ще започнат да падат (този процес отнема около един месец).

  • Това чувство ще намалее с времето, тъй като тялото Ви ще свикне отново с производство на собствен креатин.

  • Ако сте употребявали креатин за много дълго време (над една година), без прекъсване, опитайте  да го спрете на няколко пъти, за улесняване на прехода.Например спрете го за продължение на две седмици, употребявайте отново за две седмици, спрете за още две, отново употребявайте две. Това ще помогне на тялото Ви да започне отново собственото си производство на креатин.

  • Основното предимство от циклирането с креатин е, че можете да презаредите и да се възползват от допълнителната водна задръжка и силата, които идват с презареждането.

2 Коментари

IZROD:
04/11/2011, 05:39:25 PM
Отговор

Плюс Hoot Blood и човек висок 1.84 тежащ 79.6 кг ще напомпам ли здраво мускулите да се "покажат" най-накрая. :devil:

Консултант от Фитнес Храни:
08/11/2011, 08:23:25 AM

Пробвай. :)

Радо:
14/01/2013, 08:41:42 PM
Отговор

Ще се напомпат като почнеш да се храниш както трябва,а за да се "покажат" вече трябва и диета.От креатина ще изглеждаш подпухнах не ПОКАЗАН.

Напишете вашия коментар