Хранителни добавки Weider

Публикувано от Лидия Костова 06/06/2013 0 Коментари Фитнес добавки,

Weider  е производител на спортни хранителни добавки  повече от 70 години. Марката Weider е станала  известна в световен мащаб, със своите продукти  за фитнес и грижа за здравето. Историята на Weider  започва с нейното основаване през 1923 година в Монреал – Канада, от Джо Уедър, известен със своята титла “Мистър Олимпия“. Weider  е спечелила доверието на хората по цял свят, поради една проста причина - в продължение на повече от половин век, компанията поставя  качеството и ефикасността на своите  продукти над всичко останало.

Logo_Weider_weiss


От 1936 г. до наши дни, Weider разработва своите иновативни  хранителни добавки на базата на няколко  важни аспекта: Качество – продуктите на компанията се произвеждат според всички  хранителни  стандарти; Науката – използват се съставки с ефективност доказана научно; Доверие – можете да разчитате на продуктите на компанията, за да постигнете вашите цели.  Всъщност, философията на Weider е проста: По-добър живот за Вас и вашето  семейство.

Weider осигурява  всичко необходимо, за да можете да постигнете  своите  фитнес и здравни цели. Компанията  предлага  само висококачествени   добавки, като например линиите протеини на  прах, креатин, шейкове и фитнес  барове. Напоследък Weider въвежда и специална линия със добавки за изгаряне на мазнините, пред0назначена за хората желаещи да отслабнат. Продуктите от тази линия не само горят излишните мазнини, но и стимулират и засилват метаболизма, за да се повиши максимално процеса на отслабване.

Освен хранителни добавки за отслабване, Weider  предлага и нови специфични продукти за регулиране хормоналния баланс, за повишаване на енергията и концентрацията. В допълнение, компанията  започна да използва  редица иновативни съставки, като Citrimax (R), DHEA, хром пиколинат и мелатонин, които също  създават  възможности за предлагане на нови продукти. Днес Weider   е синоним на здраве и фитнес постижения в цял свят, а продуктите на компанията се предлагат в над 120 страни.

Напишете вашия коментар