Диета за маса на Jay Cutler

Публикувано от Лидия Костова 27/10/2011 3 Коментари Диети,

Топ 5 хранения от диетата за маса на Jay Cutler

 


Jay Cutler -  професионалното бодибилдинг чудовище! Jay  достига до 135 кг в сезона за маса, така че определено знае как да се храни и да качва мускулна маса. Искате ли да знаете как се храни този билдър и как е успял да качи толкова много мускулна маса?
Прочетете, за да намерите петте най-големи хранения за маса на Jay Cutler, които са го правят най-големият културист в света.
 

 

 

диета за маса на Jay cutler


Хранене # 1:

923 калории, 103гр Въглехидрати, 86 гр Протеин, 18 гр Мазнини:
15 белтъка
2 цели яйца
4 филии пълнозърнест хляб от овесени ядки
1 купо овесени ядки

Ако някога сте чували термина "Закуската е най-важното хранене за деня",  Jay Cutler твърдо вярва в това правило.
Jay започва деня си чрез приемане на достатъчно храна, която обикновено може да нахрани четиричленно семейство. Но когато сте толкова голям, колкото една къща, трябва да консумирате достатъчно хранителни вещества, за да се гарантира, че мускулите ви постоянно ще нарастват . 

Jay избира сутрин въглехидратите да са от хляб от овесено брашно , защото той вярва, че пълнозърнестият хляб е подходящ за диетата според кръвната му група, която му помага да приведе тялото си в добра форма, когато дойде време за конкуренция.

Хранене # 2:

1121 калории, 88 гр Въглехидрати,83 гр Протеин, 44 гр Мазнини:
300 гр телешко
2 чаши ориз
Една от най-полезните храни за културисти, която те  консумират за максимален мускулен растеж е телешкото месо. Говеждото/Телешкото  осигурява основни хранителни вещества, като креатин, за да помогне на мускулите ви да растат при оптимални нива.

Jay Cutler е добре запознат с ползите от телешкото и затова той го включва в хранителният си план всеки ден. В допълнение, той също така включва ориз в това меню, защото ползите от сложните въглехидрати са в залата, когато има нужда от сила при тежките тежести. Вие може да помислите да включите в менюто си телешки аминокиселини.

Хранене # 3:

1367 калории, 176 гр Въглехидрати, 100 гр Протеин, 24 гр Мазнини:
300 гр Пилешко месое
4 чаши ориз
Това обикновено е последното хранене на Jay, преди той да тренира следобед.Комбинацията от пиле и ориз захранва мускулите му с точния размер на белтъчини и въглехидрати, от които той се нуждае преди безмилостната му тренировка.В сезона за маса Jay избира белият ориз пред кафевият за да си набавя нужните калории и да  увеличава своята мускулна маса

Jay cutler набляга на въглехидратите от ориз

Хранене # 4:

721 калории, 88 гр въглехидрати, 70 гр Протеин, 6 гр Мазнини:
300 гр говеждо месо
2 чаши ориз
През последните няколко години говеждият протеин се превърна в един от най-търсеният протеин за избора на най-добрите спортисти от целия свят. Причината за това е, защото говеждият протеин е пълен с жизненоважни хранителни вещества за отлично снабдяване с аминокиселини, като продължава да е един от най-чистите източници на протеини.
За пореден път, за да е сигурен, че мускулите му са наситени със сложни въглехидрати, Джей  приема още две чаши бял ориз, което вдига въглехидратите му до  350 грама, само в четири хранения.

Хранителни Добавки на Jay Cutler:

530 калории, 84 гр Въглехидрати , 40 гр  Протеин, 3 гр мазнини

Джей Кътлър също вярва в значението на включването на хранителните добавки в off-season. Не само заради тяхното изключително удобство, но и защото той свидетелства за жизненоважната роля, която са играли за да спечели няколко корони на Мр. Олимпия.
Двете ключови хранителни добавки, които му помагат да увеличи мускулният растеж в сезона за маса са протеини и  въглехидрати. За пореден път, комбинацията от тези два макронутриента играе жизнено важна роля в подпомагането на Джей Кътлър за постигане на най-мускулестото тяло в света.

Консумирането на всичко това на дневна база може да изглежда като трудна задача за някои, но за хардкор културисти като Джей Кътлър това е необходимо, за да е сигурен, че качва колкото се може  повече маса в off-season. Три хранения на ден не е начина, по който един културист живее!

Комбинацията от от висококачествен протеин и въглехидрати, на всеки 2-3 часа се е доказала като най-полезният начин за увеличаване на чистата мускулна маса.

 

3 Коментари

Калоян Цонев:
29/10/2011, 09:43:19 AM
Отговор

Никакъв шанс да яде по 4пъти на ден, да взема само тези 2 добавки и да си набавя само 4662кал на ден.. струва ми се малко за такъв мамут като него :D

Мариан:
30/10/2011, 02:58:46 AM
Отговор

Да да и аз повярвах само с ориз,телешко и пиле ахам

Мр Олимпиа:
23/11/2013, 12:34:21 PM
Отговор

пълни глупости. погледнете днешните видеота на jay храни се буквално през час. А тези 4к калории в статията дори не стъпват на половината от дневният му прием

Консултант от Фитнес Храни:
23/11/2013, 01:13:45 PM

Статията е от преди две години.

Напишете вашия коментар