ARNOLD SERIES – предизвикателството да бъдеш най-добрият!

Публикувано от Лидия Костова 06/11/2013 0 Коментари Фитнес добавки,Новини,

Както повечето от вас може би са разбрали, на българския пазар вече е налична ултра мъжката серия спортни добавки Arnold Series. Новата спортна марка е съвместен проект на утвърдения в световен мащаб бранд - MusclePharm и култовия Арнолд Шварценегер.

Специализираната в производството на хранителни и спортни добавки MusclePharm Corporation, заедно с неоспоримия победител – Арнолд, създават Arnold Series в отговор на очакванията на професионално ангажирания потребител, за който спортът е начин на живот.

Типично в стила на MusclePharm, Arnold Series са тук, за да покажат едно изцяло ново и различно отношение не само към спорта, но и към Клиента. Това означава, че Arnold Series е гама, ориентирана извън масовия вкус и изключително насочена към професионалните изисквания на най-добрите в залата.

Имайки предвид, че в основата на проекта са MusclePharm – лидер в индустрията на спортните добавки и Арнолд Шварценегер – личност, чиято биография е за пример, няма как да се съмняваме и във високото качество на Arnold Series. Самият Мистър Вселена и 7-кратен носител на титлата Мистър Олимпия, актьор, режисьор, сериозен участник в политическата сцена на САЩ и не на последно място – бивш професионален културист, в едно свое изказване споделя, че е изключително развълнуван от партньорството си с MusclePharm.

Arnold Series обединяват страстта към спортното хранене и дългогодишните традиции за качество на MusclePharm, както и професионалния опит на Арнолд, за да предложат най-доброто на всички, които смятат че го заслужават!

 

Част от асортимента на Arnold Series


Arnold Iron Cre – Креатинова формула със съдържание на креатин нитрат, витамините Е и С, калций, в съчетание с хидратираща матрица, доставяща таурин, кокосова вода на прах и глутамин. Повишава силата, подобрява въстановяването, подпомага изграждането на мускулите, както и мускулния растеж. Иновативният креатин нитрат е отлично усвоим, дава енергия и сила, тушира умората по време на интензивни тренировъчни сесии и няма никакви странични ефекти!

Многократно по-добро усвояване на креатина, повече повторения по време на тренировката, по-голяма муслулна маса, повече издръжливост! Комбинацията от витамините Е, С, калций, кокосова вода на прах и глутамин действа силно антиоксидантно, заздравява кръвоносните съдове, подпомага устойчивостта към различни инфекции, хидратира мускулните клетки, подпомага усвояването на мазнините, тонизира и освежава!

Arnold Iron Cuts – Продукт с изразено фетбърнър действие. Подпомага изгарянето на мазнините, подобрява метаболизма, допринася за качествен мускулен растеж и поддържа хормоналното равновесие, съдейства за постигане на много добър релеф! Формулата се състои от три комплекса в подкрепа на общия тонус, по-добрата концентрация, ефективното изгаряне на подкожни мазнини, ефективното натрупване на мускулна маса, както и поддържането на нормални нива на тестостерон, кортизол и естроген.

Arnold Iron Dream – Формула в подкрепа на пълноценната почивка и качествения сън, чиито активни съставки подпомагат възстановяването и растежа на мускулната маса, както и увеличаване синтеза на тестостерон. По-добър метаболизъм, по-силен имунитет, подкрепа за нервната система! Повече издръжливост, сила и по-качествено възстановяване!

Arnold Iron Mass – Иновативен протеинов комплекс – за по-интензивни тренировъчни сесии и изграждане на по-голяма мускулна маса! Формулата включва незаменими мастни киселини, наситени мазнини, въглехидрати с високо качество, гликоген, верижно разклонени аминокиселини, креатин, както и хранителните фибри и ензими съставляват една перфектна комбинация. Приемът на Iron Mass стимулира производството на тестостерон, повишава енергията и издръжливостта, подпомага изграждането на чиста мускулна маса, поддържа в нормално състояние храносмилателната система и улеснява абсорбцията на хранителни вещества.

Arnold Iron Pack – Комплекс мултивитамини, създаден специално за интензивно трениращи любители и спортисти! Осигурява на организма над 70 съставки, които подкрепят нормалното състояние и дейността на всички системи в тялото. Разнообразие от витамини и минерали, плодови и зеленчукови концентрати, плюс концентрирано количество омега 3, 6 и 9 мастни киселини за по-ефективна антиоксидантна защита, неутрализиране вредното въздействие на свободните радикали, по-добре работеща имунна система! Формулата подпомага дейността на черния дроб.

Arnold Iron Pump – Предтренировъчна формула, съдържаща ключовата съставка аргинин нитрат, която дава много енергия и подпомага ефективното изграждане на здрава мускулна маса! Подобрява концентрацията, кръвообращението, както и преноса на кислород до мускулните клетки, като по този начин мускулите са максимално захранени с ценни хранителни вещества. Iron Pump може да бъде много подходящ за тепърва прохождащите във фитнеса и спорта!

Arnold Iron Whey – 100% суроватъчен протеин, включващ всички жизнено необходими аминокиселини. Провокира интензивен мускулен растеж и съкращава времето за въстановяване след тежки тренировъчни сесии. Протеиновата формула на Iron Whey увеличава нивата на азот в кръвта, което улеснява и бързото изграждане на мускулната тъкан. След прием естествените аминокиселини, съдържащи се в продукта отиват директно в кръвния поток, протеиновият синтез се оптимизира, благодарение на което се постига и чиста мускулна маса.

Iron Whey доставя лесноусвоими белтъчини, без да натоварва храносмилателната система. Освен за бързо възстановяване и качествено захранване на мускулите, суроватъчният протеин подобрява дейността на имунната система, понижава нивата на „лошия” холестерол, поддържа чернодробните функции, контролира нивата на кръвното налягане.

Вижте всички продукти тук https://www.fitneshrani.com/mp-arnold-series

Напишете вашия коментар