AllMax TestoFX LoadedAllMax TestoFX Loaded1
AllMax TestoFX Loaded
104.00 лв
product header
AllMax TestoFX LoadedAllMax TestoFX Loaded

TestoFX Loaded е първият продукт в света, включващ в себе си 5-степенна система за оптимизация на тестостерона, предназначена да увеличи нивата на тестостерон, като минимизира отрицателните андрогенни и естрогенни странични ефекти


• Увеличава нивото на бионаличния тестостерон с 284%
• Регулира нивата на кортизол в организма
• инхибира изграждането на естроген

 

allmax testofx ad


Този продукт довежда да появата на нова ера в производството на тестостерон.
Трудно е да се повярва, нали? Е, повярвайте! Новите научни изследвания са показали огромно покачване на тестостерона. Учените са шокирани от резултатите от клиничните изпитания, проведени на нормални, здрави индивиди, защото те са просто поразителни -  284% увеличение на бионаличния тестостерон и 376% увеличение на нивата на общия тестостерон за 8 седмици!

 

TESTOFX Loaded е революционен продукт, включващ в себе си:

 

1: TESTOSURGE ™ - това е нова хранителна съставка, която ще доведе нивата на тестостерона до невиждани досега размери.

Известен факт е, че когато нивото на хормонът кортизол се увеличава, то тестостеронът намалява. CORTISTRATE-II ™  спомага за намаляване на нивата на кортизола с 32% в продължение на 24 часа. Не позволявайте на хронично високият Ви кортизол да разруши тестостерона. Повишените нива на хормона на стреса кортизол се отразяват негативно върху плазмените нива на тестостерона.
Тази патентована технология,  подкрепена с редица изследванния, спечелили й златен стандарт,  не само забележително намалява кортизола, но също и драстично увеличава нивата на DHEA до 32%!

2: TESTOSURGE ™

LH производството, клинично доказано, почти утроява нивата на биологично активния тестостерон в рамките на 12 часа! Неконсолидираният тестостерон е единствената форма, която може да активира рецепторите на тестостерона, като така  увеличава мускулния растеж и сила. TESTOSURGE ™ увеличава бионаличното ниво на тестостерона с невероятните 284%. Още по-впечатляващо е покачването на общия тестостерон  с 376% в рамките на 12 часа! Златният стандарт е получен, благодарение на редицата контролирани клинични изследвания, които потвърдиха, че основните съставки на този продукт изтласкват тестостерона до нива, за които досега само сте мечтали!

3: TESTOLOCK ™

TESTOLOCK ™ избутва Тестостеронът до съвсем ново ниво. Повредените или деформираните рецептори не вършат работа. TESTOLOCK ™ е двуфазна смес, която предпазва рецепторите от вредата, причинена от свободните радикали и увеличава здравината на рецепторната мембрана.

4: NOVALDIM ™

NOVALDIM ™ регулира преобразуването на естрогена. Изследванията показват, че NOVALDIM ™ работи като заключва и  блокира естрогенните рецептори!

5: DIHYDROZATE ™

DIHYDROZATE ™ е последният етап в 5MTO™  процесът. Той Ви предпазва от потенциалните негативни ефекти. Все пак нали искате да се възползвате от ползите без каквито и да е странични ефекти? Бъдете сигурни, че TESTOFX Loaded е точно продуктът, от който имате нужда!

Нивото на свободния тестостерон в кръвта се повишава, благодарение използването на NOVALDIM ™. Механизмът му на действие се обяснява чрез 2-хидрокси естрогените (иначе известни като неактивни естрогени), които имат по-голям свързващ афинитет към  протеините, намиращи се в кръвта, чрез които се заключва тестостерона в кръвта. Плазмасвързващите протеини се залепят за 2-хидрокси естрогена, предизвиквайки по-високи нива на свободния тестостерон.

Тестостеронът в продължение на векове е известен като „Светия Граал” на хормоните, спомагащи за увеличаването на енергията, силата и размера на мускулите при спортистите и културистите.

Ефектът на тестостерона върху силата и издръжливостта е наистна поразителен. Химически полученият синтетичен тестостерон (стероидите), обаче е документиран като много опасен и може да повреди потребителя. Възстановяването на пострадалите може да отнеме седмици, дори месеци.

Компанията ALLMAX Ви предлага своя наистина уникален TESTOFX Loaded, който работи, за да оптимизира естественото производство на тестостерон в тялото Ви и създава про-тестостерон, за да максимизира ефективността.

Всички от нас са чували за хормоните, но много малко са тези, които разбират, как хормоните наистина функционират. Разбирането на това как точно хормоните предизвикват ефекти, които можем да видим и да почувстваме е от съществено значение за осъзнаване на поразителните, мощни ефекти на TESTOFX Loaded . Хормоните са органични химикали, които са създадени от високо специализирани жлези по цялото тяло.

Тестостеронът циркулира в плазмата (течната част на кръвта) или като свободен тестостерон или прикрепен към протеините албумин и SHBG.

Повишената честота на синтеза на протеини води до намаляване разграждането на мускулната тъкан и повишаване на цялостната мускулна сила, плътност и размери.

Значителното намаляване на мускулния разпад (катаболизъм) и увеличеното производство на мускулите (анаболизъм), на клетъчно ниво е задължително, ако искате да се изгради по-мощни мускули.

По-просто казано, ако тестостеронът е една мощна състезателна кола, то DHEA е високо октаново гориво!
Вашето хранене също може да повлияе върху нивата на тестостерона в тялото Ви.  Спазването на правилен хранителен режим в комбинация с TESTOFX Loaded ще Ви гарантира, че ще постигнето желаното увеличение на нивата на тестостерон много по-бързо.

Важно е да консумирате достатъчно калории и да не пропускате хранения:
Вашето тяло се нуждае от постоянна доставка на калории, за да произвежда тестостерон, така че редовното пропускане на хранения  може да доведе до понижаване нивата на тестостерон. Изследванията показват, че диетите с ниско съдържание на калории са свързани и с по-ниски нива на тестостерон.
Консумирайте Адекватни Въглехидрати

Изследванията показват, че спазването на високопротеинови, нисковъглехидратни диети може да доведе до понижаване нивата на тестостерона.

Набавете си достатъчно протеин, но не прекалено много! Някои изследвания показват, че консумацията на повече протеин, отколкото въглехидрати, може да понижи нивата на тестостерон. Високите количества на протеин в кръвта Ви в крайна сметка могат да намалят количеството на тестостерона, произведен в тестисите Ви. Уверете се, че протеинът, който приемате идва от животински източници като месо, риба, пиле и др. Консумирайте достатъчно количество чисти въглехидрати като сладки картофи, овесени ядки и други.
Намалете приема на соята

Соевият протеин повдига нива на естроген (женският хормон) и това може да окаже пряк отрицателен ефект върху нивата на тестостерон.

Тестостеронът, е известен също като половият хормон, той е мощен анаболен хормон и е от съществено значение за развитието на мускулите, костите, кожата и половите органи. TestoFX Loaded Ви предлага естествен начин, по който може да увеличите нивата на свободния тестостерон, което от своя страна, може да Ви осигури повишена интензивност във фитнеса.

Продуктите, които може да намерите в нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма. Те не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства.

УПОТРЕБА:
Вземете 3 капсули на TestoFX Loaded дневно на празен стомах с 240 мл вода  преди тренировка, а в нетренировъчни дни – след събуждане. Използвайте TestoFX Loaded за минимум 8 седмици, последвано от 2 седмици почивка.

 

5 AllMax TestoFX Loaded
Здравейте, това е тестостеронов бустер. Няма предназначение да повишава енергията, а да повиши по естествен път най-важният хормон в тялото - тестостеронът. Повече тестостерон означава по-добро усвояване на храната, по-твърди мускули и повишаване на чистата мускулна маса и обем. Продължавайте да приемате по начинът в описанието.
5 AllMax TestoFX Loaded
Искам да ви питам нещо. Пия този продукт от една седмица по 3капс преди тренировка , но не усещам нито сила ,нито енергия дали е по-добре да го пия вечер ? :unsure:
5 AllMax TestoFX Loaded
Мога ли да приемам AllMax TestoFX Loaded при положение, че не тренирам и никога не съм тренирал.
5 AllMax TestoFX Loaded
Здравейте, да можете да приемате този продукт с цел регулиране нивата на тестостерон, не е задължително да се тренира за да се оптимизира хормоналния баланс.
5 AllMax TestoFX Loaded
Мога ли да приемам AllMax TestoFX Loaded за да регулирам нивата си на тестостерон при положение, че не тренирам и никога не съм тренирал?
5 AllMax TestoFX Loaded
Здравейте. От една кутия пак ще има много добър ефект. Две кутии е максималният период за използване на продукта.
5 AllMax TestoFX Loaded
Здравейте, искам да попитам за този продукт го дават 8 седмици цикъл. Ако се приема 4 седмици, колкото излиза горе доло 1 кутия означава ли че няма да има същия ефект? Благодаря предварително :)
5 AllMax TestoFX Loaded
Резултатите ще са близки, но без никакви странични ефекти.
5 AllMax TestoFX Loaded
Искам да попитам ако трябва да сравним този продукт със стероид с лек анаболен ефект, който повишава количеството на тестостерон в организма поне 3 пъти/Примерно-стромба/ и 90% - екстракт от Трибулус терестрис и ZMA комплекс, които естествено завишават физиологичните нива на тестостерон в организма. Този продукт къде се нарежда между тези двата, и освен че повишава нивото, способства ли и за неговото изграждане, при положение че в него не видях минерално-витаминен комплекс?
5 AllMax TestoFX Loaded
Този продукт не влияе по никакъв начин на щитовидната жлеза, така че може да го използваш. По желание може да се консултираш и с лекар.
5 AllMax TestoFX Loaded
Искам да попитам дали има проблем ако пия този или подобен продукт след като имам проблеми със щитовидната жлеза ?
Напишете отзив
    Лош           Добър

AllMax TestoFX Loaded

  • Производител: AllMax Nutrition
  • Код на продукта: AllMax TestoFX Loaded
  • Наличност: В наличност
104.00 лв
Бърза поръчка