VemoHerb Bulgarian Tribulus 90 капсулиVemoHerb Bulgarian Tribulus 90 капсули1
VemoHerb Bulgarian Tribulus 90 капсули
47.00 лв
product header
VemoHerb Bulgarian Tribulus 90 капсулиVemoHerb Bulgarian Tribulus 90 капсули

Тестостерона е много важен хормон, не само за мъжете но и за жените. Когато се говори за този хормон, особено когато стремежа  е повишаване на нивото му, често се споменава една билка, която става все по – известна и използвана за тази цел. Става въпрос за трибулус терестрис – билката която успешно се използва за здравословно стимулиране на производството на тестостерон. За да се уверите в нейния ефект, най – добрия избор е продукта  Bulgarian Tribulus, на компанията   VEMOHERB. Тази хранителна добавка, е създадена на основата  на сух екстракт от Български Tribulus Terrestris.

Какво трябва да знаете за Bulgarian Tribulus на VEMOHERB?

  • Нехормонален продукт с растителен произход
  • Увеличава сексуалната потентност
  • Стимулира естественото производство на тестостерон
  • Поддържа в нормални граници кортизола
  • Облекчава менопаузата при жените
  • Повишава енергийната сила и увеличава издържливостта


Лечебните  ефекти на билката трибулус,  се дължат на съдържащите се в нея  стероидни сапонини, алкалоиди, флаваноиди , и протодиосцин. Тези съставки определят ефекта на растението, да покачва  половите хормони по естествен  път и да съдейства за постигане хормонален баланс.  Билката стимулира предния дял на хипофизата, което  води до повишаване  нивата на лутеинизиращия хормон. Това от своя страна повишава свободния тестостерон и притока на кръв, и кислород към половите органи. При жените, билката трибулус спомага за  повишаване на  естрогенът, което прави растението чудесно средство  при менструални болки, менопауза и друг  тип хормонални проблеми.

Трибулус  действа като  стероидите използвани в медицината и спорта, но не причинява отрицателните ефекти характерни за тях. Това растение повишава енергичността и успешно лекува  депресивни състояния. В спорта се  използва  заради неговия анаболен ефект, а също и заради способността му да повишава  силата и издръжливостта. Bulgarian Tribulus  е продукт, препоръчван за атлети и активно спортуващи, не само защото енергизира тялото, но и защото  ускорява  възстановителните процеси в организма.

Начин на употреба: Приемайте от 2 до 5 капсули на ден,като е необходимо да има зареждаща фаза в началото.

Състав:

Bulgarian Tribulus

 

Дозировка
Доза от 2 до 5 капсули на ден
Съставки
Трибулус терестрис 200,0 mg (1 капсула)
Напишете отзив
    Лош           Добър

VemoHerb Bulgarian Tribulus 90 капсули

  • Производител: VemoHerb
  • Код на продукта: VemoHerb Bulgarian Tribulus 90 капсули
  • Наличност: В наличност
47.00 лв
Бърза поръчка