Olimp Kolagen Activ Plus 80 таблеткиOlimp Kolagen Activ Plus 80 таблетки1
Olimp Kolagen Activ Plus 80 таблетки
23.00 лв
product header
Olimp Kolagen Activ Plus 80 таблеткиOlimp Kolagen Activ Plus 80 таблетки

Колагенът е един забележителен  протеин, който може да помогне за  всичко -  от подобряване на спортните постижения, през изглаждането на  бръчките, до предпазването от   сърдечни заболявания. Колагенът е вещество, което се произвежда естествено от организма Ви. Въпреки това, производството на това вещество намалява с напредването на възрастта. Резултатите от този нисък обем на производство включват появата на  бръчки, изтъняване на кожата, ставни заболявания, чуплива коса и др. Най-опасен е ефектът, който липсата на колаген причинява на  имунната система, допускайки влиянието на патогенните токсини от околната среда и развитието на ракови  клетки. Има редица колагенови  добавки на разположение на пазара, които могат да възстановят в пълен размер  колаген в организма Ви. Точно такава е и Kolagen Activ Plus на Olimp Laboratories.

Как действа Kolagen Activ Plus?

  • Видимо намалява  бръчките
  • Повишава  естественото производство  на колаген
  • Подобрява структурата на кожата
  • Подпомага  възвръщането на здравината на ставите
  • Намалява  болките  в ставите
  • Стимулира имунната система
  • Подобрява състоянието на косата и ноктите

Когато се приема като добавка, колагена оказва благотворно въздействие върху ставите. Тялото Ви произвежда течност около ставите, която  да им помогне да се движат свободно. Но с напредване на възрастта, както и при занимания свързани със спорт и физическо натоварване, количеството на тази течност значително   намалява. Това  може да причини болки,възпаление и оток. Колагеновите  добавки, каквато е и Kolagen Activ Plus могат  да помогнат  за увеличаване на количеството на течностите около ставите, което им позволява да се движат  по-свободно. За хората, които страдат от остеоартрит или остеопороза, приема на Kolagen Activ Plus би донесло много ползи. Най – вече, може да възстанови здравината на ставите, подобрявайки състоянието на съединителната тъкан, и да предпази от тяхното износване.

Kolagen Activ Plus е чудесно средство за постигане на здрава кожа.  Колагена  действа като възглавница за кожата, за да й  помогне  да изглежда силна, здрава и копринена. Той подобрява еластичността на кожата, което осигурява  красота и свежест. Специалистите смятат, че колагена може да подпомогне отслабването. Колагенът има предимството, че е чист протеин, без въглехидрати и мазнини, и като плюс, има висока концентрация на калций. Ето защо, като хранителна добавка, колагена  е популярно средство за загуба на тегло. Kolagen Activ Plus може значително да подобри вашето кръвоснабдяване. Колагенът укрепва кръвоносните съдове, като по този начин  помага за защита срещу различни проблеми с кръвното налягане.

Употреба:  8 таблетки на ден

Състав:
olimp-labs-kolagen-activ-plus-sf

Напишете отзив
    Лош           Добър

Olimp Kolagen Activ Plus 80 таблетки

  • Производител: Olimp
  • Код на продукта: Olimp Kolagen Activ Plus 80 таблетки
  • Наличност: В наличност
23.00 лв
Бърза поръчка