SAN Endotest Pro 90 капсули SAN Endotest Pro 90 капсули1
SAN Endotest Pro 90 капсули
80.00 лв
product header
SAN Endotest Pro 90 капсули SAN Endotest Pro 90 капсули

SAN Endotest Pro

Endotest Pro е известен с това, че е първият стимулатор на тестостерон, който ще повиши Вашето ендогенно производство на този изключително важен хормон. Това се постига посредством освобождаването на лутеинизиращи хормони в тялото Ви. Всеки сериозен атлет се нуждае от тази мощна подкрепа, за да получи ултра голяма мощ и много качествено напомпване.

Endotest Pro ще снижи Вашите подкожни мазнини до абсолютния им минимум. Съставките в него са изцяло естествени. Една от тях е Tribulus terrestris. За нея се знае, че е билка, която от векове е използвана, за да подпомогне здравето на мъжете. Посредством нея Endotest Pro ще увеличи нивото на свободния тестостерон в тялото Ви по възможно най-безопасния начин.

 Endotest Pro увеличава силата Ви и Ви дава невероятната възможност да натрупате качествена мускулна маса по време на Вашите тренировки. Освен това формулата му съдържа DIM. Това вещество преобразува активните естрогени в тялото Ви в едни неактивни метаболити на естрогена. В последствие се достига до освобождаване на тестостерон и така неговите свободни нива се увеличават многократно.

Endotest Pro съдържа и Rhodiola Rosea. Това е съставка, която е много мощен и изцяло естествен адаптоген. Така Вашият организъм ще се справи по-лесно с промените в средата, в която живеете. Също така тази съставка е добра и против стрес. Посредством нея Endotest Pro ще увеличи Вашите мускули и ще им осигури качествен растеж и изключителна здравина за още повече сила и мощ.

Формулата на този продукт е снабдена и с екстракт Vitex. Неговата роля е свързана с подтискане на освобождаването на пролактин от Вашата хипофиза. Освен тази съставка Endotest Pro притежава и специални фитонутриенти, които предизвикват стимулиране на Вашия апетит и освен това подобряват нивата на тестостерон в тялото Ви най-вече след прием на стероиди.

Начин на употреба: 3 капсули от Endotest Pro от два до три пъти дневно

Състав:

endotest-sup-facts

Напишете отзив
    Лош           Добър

SAN Endotest Pro 90 капсули

  • Производител: SAN
  • Код на продукта: SAN Endotest Pro 90 капсули
  • Наличност: В наличност
80.00 лв
Бърза поръчка