EVERBUILD DAA 3000 200 грEB6301
EVERBUILD DAA 3000 200 гр
30.00 лв
product header
EVERBUILD DAA 3000 200 грEB630

DAA 3000 за повече сила и издръжливост


Понякога, колкото и да тренирате резултатите не идват. Много атлети прекарват дълго време в търсене на средство за по-бърз мускулен растеж. Решението е само да повишите нивата на тестостерон в тялото си! Но не с хормонални добавки, а използвайки възможностите на собственото си тяло!

Представяме Ви продукта DAA 3000 на EVERBUILD. Това е перфектният продукт две в едно-Азотен бустер и Тестостерон бустер! Той стимулира  съдоразширяването, лутеинизиращия хормон и свободния тестостерон. Намалява изразходването на кислород. Повишава свиваемостта на мускулите. Главната активна съставка в продукта е DAA-Д-аспарагинова киселина.
 

Характеристики на продукта

  • Осигурява 3 гр Д-аспарагинова киселина на доза;
  • Увеличава производството на тестостерон;
  • Повишава енергийните нива;
  • Подобрява структурата на тялото;
  • Повишава силата и издържливостта.


Защо тестостерона е важен, и то не само за спортистите? При мъжете  след 35 годишна възраст,  започват да се  понижават  нивата на тестостерон, което води до по-ниско либидо, повишени нива на телесни мазнини, проблеми със съня, понижена способност за възстановяване, и понижена способност за изграждане на мускулна маса. 

Приемът на добавка с DAA, каквато DAA 3000, кара тялото да произвежда повече тестостерон,  и помага да се отървете от посочените по-горе симптоми. Решаващият предимство на D-аспарагиновата  киселина е, че подпомага производството на тестостерон от самото тяло.

D-аспарагиновата киселина увеличава естественото производство на тестостерон, чрез увеличаване на освобождаването на гонадотропин и лутеинизиращ хормон. DAA задейства освобождаването на GnRH (гонадотропин-освобождаващия хормон), който информира  хипофизата, че концентрацията на тестостерон в кръвта намалява.

Важно е да се отбележи, че  DAA действа “на два фронта“. От една страна, тя стимулира хипофизата да секретира лутеинизиращ хормон (LH), който пък  стимулира синтеза на тестостерон в тестисите. От друга страна, тя има пряко действие  върху Лайдиговите клетки, подобрявайки стероидогенезния процес.

Повишените нива на тестостерон, предизвикани от DAA, позволяват повишаване на  сексуалната активност и мускулния растеж. В качеството си на мъжкия полов хормон, тестостерона  подобрява либидото и качеството на ерекцията, засилва устойчивостта на организма, и подобрява неговото възстановяване след натоварване. Чрез повишаване нивото на тестостерон, DAA 3000 прави вашите тренировки по-ефективни и Ви помага да  изградите мускули.

Начин на употреба: Приемайте 1 доза дневно, за предпочитане с храна.

Опаковка: 200 грама

Вземете сега и повишете енергийнте нива и силата си в залата и извън нея!

Поръчайте онлайн или се обадете на телефон 0888 880 З52 или 0896 790 799!

Дозировка
Доза 3 g
Дози в опаковка 66
Съставки
Д-аспарагинова киселина 3 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

EVERBUILD DAA 3000 200 гр

  • Производител: EVERBUILD
  • Код на продукта: EB630
  • Наличност: В наличност
30.00 лв
Бърза поръчка