Olimp Guaranax 60 капсулиOlimp Guaranax 60 капсули1
Olimp Guaranax 60 капсули
16.00 лв
product header
Olimp Guaranax 60 капсулиOlimp Guaranax 60 капсули

Почти всеки от Вас е свикнал, да стимулира тялото си с кафе, енергийни напитки и други подобни. Нужна е енергия, за да извършвате нормалните си ежедневни дейности, а понякога тялото Ви изисква повече. Някои хора обаче не могат да понасят кофеин в големи количества, а и всички знаете, че енергийните напитки са вредни. Как тогава да се тонизирате и одобрите? Решението е продукта Guaranax на Olimp Laboratories. Това е хранителна добавка под формата на капсули, съдържаща дългодействащ и  “нежен“  кофеин от растението гуарана,който   улеснява постигането и поддържането на висока психическа и физическа готовност  на организма, а също така улеснява  намаляването  на подкожните  мазнини.

Свойства на продукта Guaranax:

 • Повишава физическата енергия
 • Стимулира мозъчната дейност
 • Намалява чувството на умора
 • Тонизира ума и тялото
 • Повишава издържливостта
 • Подобрява паметта
 • Повишава способността за концентрация
 • Редуцира подкожните мазнини

Гуараната е южноамериканско растение, чиито семена са с високо съдържание на естествен  и добре  понасящ  се  от организма на кофеин. Това растение съдържа почти четири пъти повече кофеин от обикновеното кафе. За разлика от семената на кафето, кофеина от  гуарана се освобождава по-бавно , стимулира   тялото по-дълго , и действа  по-бързо.  Благоприятен ефект на гуарана може да продължи до 6 часа след поглъщането му. Това увеличава ефективността на вашата работа, без никакви негативни странични ефекти, свързани с консумацията на кафе например. Много години на изследвания са показали, че растителните екстракти от  гуарана увеличават енергийните нива, и  помагат за намаляване на влиянието на умората, както физическата, така и психичната.

Растението гуарана  подобрява вниманието и паметта, което е особено благоприятно за хората работещи нощно време. Учените са доказали, че гуараната намалява апетита и ускорява метаболизма,  и притежава  термогенни свойства. Това прави продукта Guaranax перфектно допълнение към всяка диета. Гуараната е високо ценена и от спортистите, заради своето  стимулиращо действие. Ето защо,  Guaranax помага за подобряване на производителността и издръжливостта по време на тренировка. Благодарение на иновативна, много напреднала технология, всяка капсула от продукта Guaranax съдържа  до 80 mg кофеин, еквивалентно  на една чаша кафе. Тази хранителна добавка е подходяща за всеки, който има нужда от тонизиране и продължителна бодрост, без негативните странични ефекти на кафето.

Начин на употреба: Приемайте от 1 до 4 капсули на ден, когато е нужно

Състав:
гуарана капсули

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 60
Съставки
Гуарана екстракт 400 mg
Кофеин 80 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Olimp Guaranax 60 капсули

 • Производител: Olimp
 • Код на продукта: Olimp Guaranax 60 капсули
 • Наличност: В наличност
16.00 лв
Бърза поръчка