VemoHerb Geranium 60 капсулиVemoHerb Geranium 60 капсули1
VemoHerb Geranium 60 капсули
22.00 лв
product header
VemoHerb Geranium 60 капсулиVemoHerb Geranium 60 капсули
Сигурно сте чували фразата “От здравето по – важно няма!“. Да, това е точно така, но в наши дни, факторите влияещи отрицателно върху здравето са прекалено много. Ако се грижите  за себе си, за здравето си и това на хората които обичате, трябва да помислите за прием на специална укрепваща добавка. Ето защо, ние Ви предлагаме да вземете продукта  Geranium на Vemoherb! Тази добавка съдържа билката здравец. Древните лечители вярвали, че колкото по-силен е ароматът на едно растение, толкова по-мощно  е то в  борбата  с болестите. Може би именно свежото ухание на здравеца, го прави символ на бодрост, здраве и дълголетие. 

Какво е характерно за продукта Geranium на Vemoherb?
  • Стимулира имунната система
  • Повишава защитните сили на организма
  • Укрепва общото здравословно състояние на организма
  • Детоксикира тялото
  • Предпазва сърдечно – съдовата система

Химичният състав на билката здравец  включва неизучени вещества и до 15% танини, главно катехини. Има и мощни антиоксиданти, които спомагат  за прочистването на организма от токсините натрупани в него. По този начин, билката предпазва от  развитието на хронични заболявания и забавя процеса на стареене. Здравеца съдържа още  етерични масла, полифенолни съединения, а също така голямо количество  витамин С. Билката е чудесно средство за стимулиране на имунната система. Комбинацията от специфични съставки в растението, повишава   продукцията на бели кръвни телца и най-вече лимфоцити, които са най – важната  част от имунната защита на вашия  организъм.

Здравецът може да се използва като ефективно лечебно  средство при  високо кръвно налягане, сърдечни и стомашно чревни заболявания, анемия и други. Освен че понижава  артериалното налягане у хипертоници, здравеца   тонизира капилярите и вените. Много важно е и антибактериалното действие на билката, а също така и потискащото въздействие върху    раковите  клетки. Както можете да се обедите, Geranium на Vemoherb е продукт за засилване действието на имунната система, за поддържане  на добър здравословен статус и дори за подпомагане възстановяването след ракови и хематологични заболявания.

Начин на употреба: Приемайте по 1-2 капсули дневно.

Състав:

Geranium

 
Напишете отзив
    Лош           Добър

VemoHerb Geranium 60 капсули

  • Производител: VemoHerb
  • Код на продукта: VemoHerb Geranium 60 капсули
  • Наличност: В наличност
22.00 лв
Бърза поръчка