Scitec Guarana 100 таблеткиScitec Guarana 100 таблетки1
Scitec Guarana 100 таблетки
19.00 лв
product header
Scitec Guarana 100 таблеткиScitec Guarana 100 таблетки

Гуарана е растение, родено в района на Амазонка в Бразилия. То е било използвано в продължение на векове като лекарствено средство от местните племена. Екстракта от растението осигурява  енергия за тялото, не само физически, но и психически. Гуарана е богата на танини и ксантинови алкалоиди, теофилин и теобромин, които са вещества със способност за  стимулиране на мускулната система, намаляване на умората, повишаване на енергията и намаляване на процеса на стареене. Гуараната много често  се използва в продукти за повишаване на спортните постижения и в добавки за отслабване, тъй като има свойството да  намалява апетита. Продукта Guarana на SCITEC Nutrition е хранителна добавка с гуарана, която значително повишава енергията в тялото.

Характеристики на Guarana:

  • Съдържа повече кофеин от кафето
  • Освобождава се продължително време
  • Намалява чувството на умора
  • Осигурява струяща жизненост и енергия
  • Повишава бодростта и умствената дейност
  • Подпомага процеса на отслабване


Продукта  Guarana е в състояние да доведе до увеличаване на енергията и да даде  тласък на бодростта  Ви, подобно на кафето  и други кофеинови напитки. Гуараната има подобна химична структура с тази на кофеина, но нейните  семена осигуряват дори по-високи дози кофеин от типичните кофеинови напитки, включително кафето. Разликата е обаче, че кофеина съдържащ се в гуараната се освобождава по-дълго време и няма да доведе до срив, както става с обикновения кофеин, извлечен от кафето. Този ефект на Guarana, може да е от полза на хората, занимаващи се със спорт или извършващи умствен труд.

Съдържащият се кофеин в гуараната, спомага за увеличаване на липолизата и повишава метаболизма. Този процес включва освобождаване на мазнини в кръвния поток, където последните се използват като енергия по време на тренировка или друга физическа дейност. Също така, съставките на семената от гуарана имат способността да потискат апетита, което също подпомага естественото намаляване на излишното тегло. В допълнение към неговите енергизиращи и отслабващи ефекти, гуарана също предоставя редица здравни  ползи за тялото. Тя предотвратява образуването на кръвни съсиреци, тъй като има свойството да разрежда кръвта.

Като цяло, гуараната помага за детоксикацията на цялата храносмилателно система.Освен това, гуарана е ефективен за лечение на други усложнения на червата, включително природен газ и диария, тъй като помага за детоксикация и прочистване на системата. Всички тези ефекти на гуараната, правят продукта Guarana чудесно средство за енергизиране, отслабване, прочистване и подобряване на настроението и бдителността.

Начин на употреба: Приемайте по 2 таблетки около 30 минути преди тренировка или всяка друга дейност, в която искате да увеличите своята физическа сила и енергия.

Разфасовка: 100 таблетки

Състав:

scitec-guarana-sudurjanie

Напишете отзив
    Лош           Добър

Scitec Guarana 100 таблетки

  • Код на продукта: Scitec Guarana 100 таблетки
  • Наличност: Изчерпан
19.00 лв