Nutrend GUTAR ENERGY SHOT 20 х 60 млNutrend GUTAR ENERGY SHOT 20 х 60 мл1
Nutrend GUTAR ENERGY SHOT 20 х 60 мл
65.00 лв
product header
Nutrend GUTAR ENERGY SHOT 20 х 60 млNutrend GUTAR ENERGY SHOT 20 х 60 мл

Енергията е жизненоважна за протичането на всички процеси в тялото Ви. Тя е решаващ фактор и за спортистите. Когато се храните, Вие приемате въглехидрати, белтъчини и мазнини. Тези хранителни вещества се използват за набавяне на енергия. Това става, чрез тяхното разграждане и усвояване. Ако имате нужда от допълнителна енергия вземете GUTAR ENERGY SHOT на Nutrend-енергиен шот, който ще ви даде нужната сила и енергия преди тренировка. Този продукт съдържа активни съставки като естествен кофеин, L-карнитин, L-аргинин, таурин, витамин В6 (допринася за намаляване на умората и изтощението и подсилва енергийния метаболизъм), както и екстракт от гуарана, жен-шен и зелен чай.

Действие на продукта:

  • Увеличава енергията и физическия капацитет
  • Неутрализира умората
  • Оптимизира кръвообръщението
  • Подобрява снабдяването на мускулите с хранителни вещества и кислород
  • Подпомага мускулното възстановяване и растеж
  • Увеличава концентрацията


Една от активните съставки на GUTAR ENERGY SHOT е кофеина. Той както може би знаете, оказва директно въздействие върху  централната нервна система, подобрявайки умствената дейност и концентрацията. Благодарение на кофеина, умората ще настъпва по-бавно, а Вие ще се чувствате бодри. Освен това, кофеина стимулира  контракциите на гладките мускулни влакна. Формулата на GUTAR ENERGY SHOT съдържа Таурин, който е естествен  източник на енергия. Продукта съдържа и гуарана-растение, което  е в състояние да доведе до увеличаване на енергията и да даде  тласък на бодростта  Ви, подобно на кафето  и други кофеинови напитки.

Гуараната има подобна химична структура с тази на кофеина, но нейните  семена осигуряват дори по-високи дози кофеин от типичните кофеинови напитки, включително кафето. Разликата е обаче, че кофеина съдържащ се в гуараната се освобождава по-дълго време и няма да доведе до срив, както става с обикновения кофеин, извлечен от кафето. Този ефект на растението, може да е от полза на хората, занимаващи се със спорт или извършващи умствен труд. GUTAR ENERGY SHOT включва и жен-шен. Растението Жен-шен, е много ефективно и подходящо средство, при състояния на постоянна умора и напрежение, тъй като регулира хормоните на стреса, които тялото синтезира.

Жен-шенът повишава производството  на ендорфини, които се синтезират в главния мозък. Тези ендофини, спомагат за подобряване на настроението и повишават самочувствието. Жен-шенът  е билка, която съдейства на  мускулите да използват енергията по-ефективно. Екстракта от зелен чай, който продукта GUTAR ENERGY SHOT съдържа, подобрява тонуса и енергичността Ви, намалява умората и се бори успешно със стреса.

Начин на употреба: Приемайте продукта 30 минути преди тренировка, в случай на умора може да ползвате и по време на физическото натоварване. Максималната дневна доза е 2 опаковки.

Разфасовка: 20 шота х 60 милилитра

Състав:

nutrend-gutar-energy-shot-20x-60-ml2

Дозировка
Доза 2 шота
Дози в опаковка 30
Съставки
Витамин В6 10 mg
Гуарана екстракт 1400 mg
Екстракт от зелен чай 76 mg
Енергийна стойност 13 kcal
Женшен (корен) 130 mg
Л-аргинин 400 mg
Л-карнитин 1000 mg
Протеини 2,8 g
Таурин 1667 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nutrend GUTAR ENERGY SHOT 20 х 60 мл

  • Производител: Nutrend
  • Код на продукта: Nutrend GUTAR ENERGY SHOT 20 х 60 мл
  • Наличност: В наличност
65.00 лв
Бърза поръчка