Pure Caffeine Tabs 200 мг 100 таблеткиPN17331
Pure Caffeine Tabs 200 мг 100 таблетки
20.00 лв
product header
Pure Caffeine Tabs 200 мг 100 таблеткиPN1733

Кофеина е стимулант, към който прибягват много спортисти. Повечето го консумират като напитка или чрез някаква храна, но напоследък много популярен стана кофеина под формата на хранителна добавка. Всъщност, приеман по този начин кофеина е много по-ефективен. Сами се убедете се сами, чрез продукта Caffeine Tabs на Pure Nutrition! Благодарение на него, Вие ще сте тонизирани и енергизирани, за да постигате още по-добри резултати.  

Приемайки Caffeine Tabs Вие ще получите прилив на енергия, тъй като кофеина оказва стимулиращо действие. Продължителните и интензивни тренировки няма да са проблем, с помощта на този продукт. Също така, от приема на Caffeine Tabs могат да се възползват тези от Вас, които се стремят да отслабнат, тъй като кофеина подпомага изгарянето на излишните мазнини.

Характеристики на продукта:

  • 200 мг кофеин на таблетка
  • Стимулира централната нервна система
  • Осигурява допълнително количество енергия
  • Засилва изгарянето на излишните мазнини
  • Увеличава издържливостта
  • Повишава фокуса и концентрацията


Основна активна съставка на Caffeine Tabs разбира се  е кофеина. Той е психостимулатор, който има широко използване в световен мащаб. Основно, кофеина се използва, за да намали сънливостта, да повишава физическия капацитет и да повишава фокуса и концентрацията.

Хубаво е да знаете, че кофеина се предпочита като стимулант и заради факта, че няма негативни отрицателни ефекти, ако разбира се не се прекалява с него. Кофеина стимулира директно централната нервна система. Когато приемате кофеин  преди или по време на интензивна тренировка, Вие ще сте в състояние да тренирате по-дълго. Това е възможно, защото кофеина прави мускулите по-силни и издържливи.

Кофеина постига тези ефекти, защото има способността са повишава  синтеза на адреналин в тялото, в резултат на което увеличава нивата на свободната енергия. Освен това, кофеина повишава изгарянето на излишните мазнини в тялото, като по този начин също осигурява допълнителна енергия.

Кофеина както споменахме стимулира бодростта и подобрява концентрацията. Това е много важно за спортистите, защото по време на тренировка, освен издържливост, Вие трябва да поддържате оптимални фокус и концентрация. В резултат свойствата на кофеина, продукта Caffeine Tabs може значително да подобри  настроението и менталната нагласа, като е от голяма полза за хора, които срещат трудности в мотивирането, или се натоварват психически прекалено много.

Кофеинът е силен енергиен източник, като за това от части помага действието му, като средство за изгаряне на излишните мазнини. Кофеинът подпомага  разграждането на мазнините и отстраняването им от мастните клетки, и има термогенен ефект.

Също така, кофеинът  може да детоксикира тялото и повишава синтеза на ензима липаза. Този ензим е отговорен за свиването на мастните клетки. Продукта Caffeine Tabs е чудесен начин да подобрите спортните си постижения и да се отървете от излишните килограми, без да се притеснявате за здравето си!

Начин на употреба: Приемайте 1 таблетка /200 мг. Не е препоръчително да кофеин приемате след 18:00 часа.

Разфасовка: 100 таблетки

Дозировка
Доза 1 таблетки
Дози в опаковка 100
Съставки
Кофеин анхидроус 200 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Pure Caffeine Tabs 200 мг 100 таблетки

  • Производител: Pure Nutrition
  • Код на продукта: PN1733
  • Наличност: В наличност
20.00 лв
Бърза поръчка